''Emergency Pizza'' από την Domino's

Κάψατε κατά λάθος το φαγητό; δύσκολη μέρα στη δουλειά; κόπηκε το ρεύμα; Μια νέα προσφορά από την Domino's Pizza μπορεί να σας φανεί χρήσιμη.

Μερικές φορές, όταν έχετε μια κακή μέρα ή περνάτε μια δύσκολη περίοδο, το να ενδώσετε στο αγαπημένο σας λιπαρό comfort food μοιάζει με το μόνο πράγμα που θα σας προσφέρει κάποια (έστω και προσωρινή) παρηγοριά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Domino's Pizza στην Αμερική προσφέρει στους πελάτες της ένα πρόγραμμα "Emergency Pizza" και χαρίζει δωρεάν μια μεσαίου μεγέθους πίτσα ως "ανάσα".

"Υπάρχει πολλή αβεβαιότητα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και ξέρουμε ότι οι πελάτες της Domino's χρειάζονται μια αναζωογόνηση", ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. "Και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν να φτιαχτεί μια κακή μέρα όπως η πίτσα. Το οποίο κάνει τη δωρεάν πίτσα ακόμα καλύτερη. Ή, όπως μας αρέσει να λέμε: όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, η Domino's σου δίνει δωρεάν πίτσα".

Διαβάστε ακόμαΟταν η Domino's έσωσε τη ζωή ενός πιστού της πελάτη...

Προκειμένου να πληρούν τις προϋποθέσεις, οι πελάτες που κάνουν μια online παραγγελία Domino's για παράδοση ή για takeout θα λάβουν ένα πιστωτικό για χρήση εντός περιόδου 30 ημερών. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη στο Domino's Rewards, στην οποία θα πρέπει να εγγραφούν οι ενδιαφερόμενοι μέσα σε επτά μέρες, στην ενότητα "Οι προσφορές και οι ανταμοιβές μου".

Η προσφορά θα διαρκέσει έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024.


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia