Οταν η Domino's έσωσε τη ζωή ενός πιστού της πελάτη...

O Kirk Alexander ήταν δίχως αμφιβολία ο πιο τακτικός πελάτης ενός καταστήματος της Donino’s στο Ορεγκον της Αμερικής. Δεν γνώριζε βέβαια ότι αυτή η τόσο «στενή» σχέση με την αγαπημένη του πιτσαρία κάποια στιγμή θα του έσωζε τη ζωή…

Για 10 χρόνια αγόραζε κάθε μέρα ηλεκτρονικά πάστα, πίτσα ή φτερά κοτόπουλου από το αγαπημένο του κατάστημα. Ηταν, όπως είπε το προσωπικό της πιτσαρίας, ''ένα μέλος της οικογένειας''.

Όταν κάποια στιγμή, εν έτει 2016, σταμάτησε να παραγγέλνει, οι υπάλληλοι της πιτσαρίας ανησύχησαν. Ο Alexander, που δεν είχε πάει ποτέ διακοπές, είχε να παραγγείλει 11 ολόκληρες μέρες, όταν η ιδιοκτήτρια της πιτσαρίας έστειλε έναν υπάλληλό της στο σπίτι του για να δει τι συμβαίνει.

Ο υπάλληλος υποψιάστηκε ότι κάτι πήγαινε στραβά, καθώς όταν έφθασε στο σπίτι, τα φώτα του διαμερίσματος ήταν ανοικτά και η τηλεόραση έπαιζε, χωρίς ωστόσο να του απαντήσει κανείς. 

Πράγματι, όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο, οι τραυματιοφορείς άκουσαν κάποιον να καλεί για βοήθεια και έσπασαν την πόρτα. Εκεί αντίκρισαν τον ιδιοκτήτη του να κείτεται στο έδαφος σε ημιθανή κατάσταση, καθώς είχε υποστεί έμφραγμα (εδώ είναι που οι ''κακεντρεχείς'' θα συνδέσουν το έμφραγμα με την κατανάλωση πίτσας της Domino’s…).

Χάρη στο προσωπικό της Domino’s, o Kirk Alexander μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο και σώθηκε. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, αν είχε αργήσει η διακομιδή του κατά μία μέρα, μάλλον δεν θα τα κατάφερνε...

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία της Domino's


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia