Βρετανική αλυσίδα θα παρέχει δωρεάν φαγητό στο προσωπικό για 4 μήνες...

Έναν εξαίρετο τρόπο βρήκε μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Βρετανία για να δείξει στο προσωπικό της, τους «συνεργάτες» του όπως τους αποκαλεί, ότι νοιάζεται και ότι αφουγκράζεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα, σε μια εποχή όπου οι τιμές έχουν πάρει την ανηφόρα.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν τα σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματα "John Lewis and Waitrose" ανακοίνωσαν ότι θα προσφέρουν στο προσωπικό τους δωρεάν τρόφιμα στο χώρο εργασίας, από τον Οκτώβριο έως τον Ιανουάριο, για να το ανακουφίσουν από τον πληθωρισμό που έχει χτυπήσει κόκκινο (στη Βρετανία τρέχει στο 10%) και τις υπέρογκες αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης.

Η εταιρεία, η οποία αναμένεται να προσλάβει 10.000 προσωρινούς εργαζομένους, θα προσφέρει γεύματα, κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, τόσο στο μόνιμο προσωπικό όσο και στους εξωτερικούς συνεργάτες. Όποιος εργαζόμενος δουλεύει τετράωρη βάρδια θα μπορεί να επιλέξει ένα γεύμα - πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό - ανάλογα με την ώρα της ημέρας, ενώ όποιος εργάζεται οκτάωρο θα μπορεί να παίρνει δύο γεύματα.

Ο CEO της επιχείρησης δήλωσε ότι το προσωπικό, που είναι αυτό που «κάνει τη διαφορά», θα γευματίζει σε κυλικεία, ενώ οι οδηγοί φορτηγών μεγάλων αποστάσεων θα παραγγέλνουν εκ των προτέρων συσκευασμένα γεύματα.


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia