Ξενοδοχείο πληρώνει τα τατουάζ του προσωπικού του...

Στον κόσμο της φιλοξενίας, το να βρεις τους καλύτερους υπαλλήλους υπό τις παρούσες συνθήκες είναι το παν. Τώρα, ένας όμιλος ξενοδοχείων αποφάσισε να σπάσει ένα ταμπού και να προσελκύσει προσωπικό προσφέροντας ένα ιδιαίτερο κίνητρο - ένα δωρεάν τατουάζ αν παραμείνουν για έξι μήνες.

Η γερμανική Ruby Hotels, η οποία διαθέτει 16 καταλύματα σε όλη την Ευρώπη, προσφέρει στους νεοπροσληφθέντες έως και 500 ευρώ για να κάνουν ένα νέο τατουάζ, piercing ή κούρεμα μόλις συμπληρώσουν έξι μήνες απασχόλησης.

Ένα μήνα αφότου ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι αιτήσεις για εργασία,  έχουν ήδη αυξηθεί κατά 25% - παρά το γεγονός ότι είναι η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών.

"Δεδομένης της έλλειψης προσωπικού στον ξενοδοχειακό κλάδο σε όλη την Ευρώπη, αυτό είναι ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα", δήλωσε στο CNN η αντιπρόεδρος ανθρώπινου δυναμικού της Ruby.

Η καμπάνια είναι εν μέρει μια προσπάθεια να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, είπε -- αλλά το πιο σημαντικό είναι να προσελκύσει το είδος του προσωπικού που θέλουν στα ξενοδοχεία τους: "Ομαδικούς παίκτες που εκτιμούν τον χαρακτήρα, την ψυχή και την ατομικότητα" έγραψε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Διαβάστε ακόμα: Για ποιο λόγο η Domino's στη Ρωσία βάζει πρόωρο τέλος σε ευφάνταστη καμπάνια;

"Η Ruby θέλει να ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της να δημιουργήσουν την ατομική τους ιστορία επιτυχίας, να δείξουν τη δική τους προσωπικότητα και να την αναδείξουν και στην εργασία τους". "Αγαπάμε τους ανθρώπους με προσωπικότητα και αυτό θέλουμε να επικοινωνήσουμε", πρόσθεσε η αντιπρόεδρος, η οποία φυσικά έχει και η ίδια τατουάζ.

Η ίδια συνέχισε: "Τα τατουάζ, τα piercings και τα χτενίσματα είναι κάτι πολύ προσωπικό. Στη Ruby, κάθε εργαζόμενος μπορεί και πρέπει να είναι ο εαυτός του. Πολλές εταιρείες το ισχυρίζονται αυτό- εμείς το αποδεικνύουμε με αυτή την εκστρατεία".

Και πρόσθεσε: "Παρεμπιπτόντως, όλοι θέλουν τατουάζ [όχι piercing ή χτένισμα]. Αυτό δείχνει ότι αγγίξαμε ένα ευαίσθητο νεύρο με την προσέγγισή μας".

Το πρόγραμμα, που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους, πήγε τόσο καλά, που επεκτάθηκε. Όταν ένας υφιστάμενος υπάλληλος συστήσει έναν νέο, το ξενοδοχείο θα πληρώσει ένα τατουάζ για τον καθένα τους.


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia