Για ποιο λόγο η Domino's στη Ρωσία βάζει πρόωρο τέλος σε ευφάνταστη καμπάνια;


Πόσο μακριά θα φθάνατε για να φάτε δωρεάν την αγαπημένη σας πίτσα για τα επόμενα 100 χρόνια; Αυτό το ερώτημα έθεσε εμμέσως πλην σαφώς η Dominos στη Ρωσία όταν πρότεινε στους καταναλωτές να κάνουν τατουάζ με το λογότυπο της εταιρείας με αντάλλαγμα δωρεάν πίτσες.

Η εν λόγω εταιρική ανακοίνωση έλεγε τα εξής: «Αν σου αρέσει να εκπλήσσεις και να σοκάρεις τον κόσμο, και επίσης σου αρέσουν οι Domino’s, τότε κάνε ένα τατουάζ το λογότυπο ντόμινο σε ένα εμφανές σημείο του σώματός σου πριν το τέλος του Οκτώβρη, και λάβε ένα κουπόνι για 100 δωρεάν πίτσες το χρόνο για 100 χρόνια». Εννοείται ότι το επόμενο βήμα θα ήταν το tattoo να ανέβει σε Instagram, Facebook και στο ρώσικο VKontakte, με τα αντίστοιχα hashtags.

Ωστόσο, η εν λόγω προωθητική ενέργεια, με τίτλο «Domino’s για πάντα» είχε άδοξο τέλος, ρίχνοντας αυλαία μέσα σε πέντε μόλις ημέρες (η διάρκειά της είχε προγραμματιστεί να κρατήσει δύο μήνες), καθώς  σημείωσε αναπάντεχη επιτυχία…

Στο διάστημα αυτό, το δέλεαρ των 100 δωρεάν πιτσών για μια ζωή, παρακίνησε περισσότερους από 350 φαν της παγκόσμιας αλυσίδας να κάνουν τατουάζ το λογότυπο της Dominos. Το διαδίκτυο κατακλύστηκε με φωτογραφίες από το εταιρικό σήμα πάνω σε καρπούς, αστραγάλους και οπουδήποτε αλλού όρισε η εταιρεία ως εμφανές σημείο.

Η εταιρεία εσπευσμένα απέσυρε την ενέργεια, δίνοντας, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει την κατακραυγή, ένα περιθώριο μιας ημέρας σε όποιον ήθελε ακόμη  να κάνει τατουάζ και να το αναρτήσει στο διαδίκτυο. 

Εντέλει, 381 τυχεροί, που δεν είχαν πρόβλημα να κάνουν τατουάζ το διάσημο μπλε και κόκκινο λογότυπο και ως εκ τούτου να λειτουργήσουν ως κινητή διαφήμιση για την Dominos, έλαβαν πιστοποιητικά για δωρεάν πίτσα,  

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia