Μυστηριώδης πελάτης "καταζητείται" από εστιατόριο...

Μέχρι που μπορεί να φθάσει ένας πεινασμένος πελάτης; Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα αψηφήσει το χιόνι, που έφθανε μέχρι το ένα μέτρο, για να μεταβεί στο αγαπημένο του εστιατόριο.
Viral έγινε τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του Nicey’s Eatery στο Τορόντο του Καναδά. Στο βίντεο φαίνεται πεντακάθαρα μία ανδρική φιγούρα, που μετά βίας, λόγω χιονοκαταιγίδας, φθάνει στο εστιατόριο, για να διαπιστώσει, προς μεγάλη του απογοήτευση, ότι είναι κλειστό λόγω του χιονιά. 
Περίλυπος πέφτει στα γόνατα και πιάνει το κεφάλι του, παραμένοντας εκεί για μερικά δευτερόλεπτα, πριν αποφασίσει, ηττημένος, να επιστρέψει σπίτι…
Όταν εντέλει άνοιξε το εστιατόριο και είδαν έκπληκτοι οι ιδιοκτήτες το βίντεο, συγκινήθηκαν τα μάλα, ανήμποροι να πιστέψουν ότι κάποιος θα έκανε τόσο κόπο, μια τέτοια μέρα, για να φάει στο εστιατόριό τους. Αποφάσισαν λοιπόν να κινήσουν γη και ουρανό για να εντοπίσουν τον μυστηριώδη πελάτη και να τον ευχαριστήσουν, κερνώντας τον. Ενδεικτικά, η ανάρτησή τους στο Instagram με τίτλο “Nicey’s most wanted”, ανέφερε: «Στον πιστό μας πελάτη: Δεν ξέρουμε ποιος είσαι, αλλά σε αναζητάμε. Λυπούμαστε που το εστιατόριο μας ήταν κλειστό. Καταλαβαίνουμε την απογοήτευσή σου και ελπίζουμε να σε δούμε σύντομα. Ό,τι και αν είχες στο μυαλό σου να παραγγείλεις, σήμερα θα στο κεράσουμε εμείς».
Μέχρι σήμερα πάντως, ο μυστηριώδης πελάτης δεν έχει εμφανιστεί για να απολαύσει το δωρεάν γεύμα του. Παρ’ όλα αυτά, ο σκοπός επετεύχθη!! Το publicity που απέσπασε η είδηση (και η φωτογραφία σε poster του άνδρα, πεσμένου στα γόνατα) και εν γένει το εστιατόριο, που έκανε και δεύτερη ανάρτηση, ήταν εντυπωσιακή (65.000 επισκέψεις μέσα σε λίγες ημέρες, με αμέτρητα σχόλια – σε ένα από αυτά, ένα χρήστης γράφει “Now I have to try your food. If he went that hard for a plate. I must try.’’).

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia