Hooters. Οι σερβιτόρες ξεσηκώθηκαν για τα νέα "εσώρουχα"

Τα Hooters δεν χρειάζονται συστάσεις. Τα εστιατόρια που πριν χρόνια εισήγαγαν τον όρο breastaurants βρίσκονται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς αρκετές από τις σερβιτόρες του δυσανασχετούν για την νέα "λιτοδίαιτη" ενδυμασία, η οποία είναι αλήθεια ότι δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία των ανδρών.


Οι εργαζόμενες στα Hooters, που πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές για να εργαστούν, μέχρι τώρα φορούσαν σορτς. Πλέον το σορτς αυτό συρρικνώνεται περαιτέρω, παραπέμποντας σε μαγιό ή απλώς σε εσώρουχο.

Ορισμένα βίντεο που ανέβηκαν στο TikTok με τη νέα ενδυμασία έγιναν αμέσως viral και άνοιξαν για άλλη μια φορά τη συζήτηση για το πώς η αμερικάνικη εταιρεία «προσεγγίζει» τις γυναίκες υπαλλήλους της. Κάποια από αυτές μάλιστα δήλωσε τα εξής: "I love my job, but I don't love going to work in my underwear".

Κατά το παρελθόν, τα Hooters έχουν μηνυθεί για διάφορους λόγους: για διακρίσεις που σχετίζονται με το φύλο, το χρώμα του δέρματος και το βάρος. Την ίδια στιγμή, πολλές σερβιτόρες καταγγέλλουν ότι συχνά τις παρενοχλούν σεξουαλικά οι πελάτες.

Διαβάστε επίσης Γιατί οι σερβιτόροι των Hooters είναι αποκλειστικά θηλυκού γένους...

Πάντως, μετά την αναταραχή που προκλήθηκε, εκπρόσωπος της αλυσίδας ισχυρίστηκε ότι η νέα ενδυμασία προέκυψε μετά από συνεργασία με πολλά εργαζόμενα κορίτσια (σ.σ. αρκετά κορίτσια διατείνονται ότι όσο πιο τολμηρή η εμφάνιση, τόσο πιο υψηλά τα φιλοδωρήματα) και ανακρούοντας πρύμναν, υποσχέθηκε ότι οι εργαζόμενες θα έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν ανάμεσα στην παλιά και τη νέα στολή.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia