Ξενοδοχείο προσφέρει σκυλάκια για υιοθεσία...

Το ξενοδοχείο Aloft Hotel στην Νότια Καρολίνα έχει κάτι το ιδιαίτερο, κάτι που αντιλαμβάνεται ο επισκέπτης αμέσως κατά την είσοδό του. Διότι, εκεί το καλωσόρισμα του επισκέπτη το έχει αναλάβει ένα συμπαθές τετράποδο, που φέρει μια κορδέλα “Adopt me” (υιοθέτησέ με) – το σπιτάκι του είναι ακριβώς δίπλα στο χώρο του check-in.


Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να παίξουν με το σκυλάκι, αλλά και να το πάρουν μαζί στο εστιατόριο ή το μπαρ. Αν εντέλει το υιοθετήσουν (ισχύει μόνο για όσους έχουν ταξιδέψει οδικώς, όχι αεροπορικώς, και οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν 175 δολάρια), το μάνατζμεντ, που συνεργάζεται με ίδρυμα για τη σωτηρία των ζώων, θα φέρει στο ξενοδοχείο ένα νέο σκυλάκι προς υιοθέτηση.

Στο εν λόγω ξενοδοχείο, που φυσικά είναι pet friendly (τα κατοικίδια φιλοξενούνται χωρίς έξτρα χρέωση), το πρόγραμμα υιοθεσίας, που όπως αναμενόταν προσέλκυσε τα φώτα της δημοσιότητας,  ξεκίνησε το 2014.


Ο αρχικός στόχος, που ήταν ένα σκυλάκι να υιοθετείται κάθε τρεις μήνες, αποδείχθηκε πολύ «ταπεινός», καθώς μέσα σε έξι μήνες είχαν υιοθετηθεί 14 σκυλάκια. Το ξενοδοχείο επίσης παρατήρησε ότι τα συμπαθητικά τετράποδα λειτουργούσαν και ως conversation starter, καθώς οι επισκέπτες συνέρρεαν στο front desk και αλληλοεπιδρούσαν μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης Ξενοδοχείο δημιούργησε βιβλιοθήκη παραλίας...

Μάλιστα οι «θετοί γονείς», που υπόκεινται σε έλεγχο από το ίδρυμα (προκειμένου να διασφαλιστεί η ευζωία του τετράποδου), ενθαρρύνονται να στέλνουν φωτογραφίες και εν γένει να κρατούν επαφή με το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Εξαιρετική πρωτοβουλία...

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia