Μπαρ στη Ρώμη απαγορεύει κάθε συζήτηση για την πανδημία...

Με έννοιες όπως πανδημία, καραντίνα, κρούσματα, διασωληνωμένοι και εμβόλιο να κυριαρχούν στη ζωή μας, ένα μπαρ στην Ρώμη αποφάσισε να κινηθεί ενάντια στο ρεύμα και να απαγορεύσει κάθε συζήτηση σχετικά όλα αυτά, τραβώντας, όπως αναμενόταν, πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.


Η 35χρονη ιδιοκτήτριά του, Cristina Mattioli, τοποθέτησε πάνω από το μπαρ μια χειρόγραφη αφίσα που αναφέρει πως απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε συζήτηση σχετίζεται με τον κορονοϊό, το lockdown και τα συναφή. Ωστόσο, δεν προβλέπεται κάποια ποινή για όσους το αποτολμήσουν, απλώς η ιδιοκτήτρια θα τους δείξει την αφίσα.

Με τον τρόπο αυτό, επιθυμεί να κάνει τους πελάτες της να ξεχαστούν (να κάνουν ένα διάλλειμα, όπως λέει χαρακτηριστικά) και να χαλαρώσουν όσο γίνεται ενώ πίνουν τον καφέ ή το ποτό τους. Μάλιστα, στο μπαρ υπάρχει και αφίσα που δίνει ιδέες στους παρευρισκόμενους για εναλλακτικές συζητήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι πελάτες της αντέδρασαν θετικά στην απαγόρευση, ενώ ένας ακόμη ιδιοκτήτης καφέ της ζήτησε την άδεια ώστε να ανεβάσει κάτι παρόμοιο στο μαγαζί του.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia