Οι τέντες-φυσαλίδες που κάνουν θραύση στην Amazon...

Σε μια εποχή όπου ο όρος social distancing κυριαρχεί, μία εταιρεία ήρθε να μας βοηθήσει να παραμείνουμε ασφαλείς. Πρόκειται για τις πρωτοποριακές τέντες Alvantor, που παραπέμπουν σε τεράστιες φυσαλίδες (εξ ου και ο όρος bubble tents), οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν με χαρακτηριστική ευκολία στην αυλή, το μπαλκόνι, αλλά ακόμα και να αξιοποιηθούν από μπαρ και εστιατόρια.


Πρόκειται για ελαφριές και εύκολες στην εγκατάσταση κατασκευές, που είναι αδιάβροχες και σχετικά ανθεκτικές στον αέρα (αν και ορισμένοι χρήστες εξέφρασαν επιφυλάξεις σχετικά με τη σταθερότητα που επιδεικνύουν σε ισχυρούς ανέμους) και οι οποίες διαθέτουν πτυσσόμενα πλευρά και στηρίγματα που ξεδιπλώνονται και κουμπώνουν στη θέση τους, Το διάφανο κάλυμμά τους αφενός δεν παρεμποδίζει τη θέα, αφετέρου απορροφά τις ακτίνες του ήλιου με αποτέλεσμα να θερμαίνεται η τέντα – επιπρόσθετα, το καλοκαίρι κρατά τα κουνούπια μακριά.

Οι εν λόγω τέντες, που κάνουν θραύση στην Amazon (προς στιγμή εξαντλήθηκαν), βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη (μπορούν να φιλοξενήσουν από τέσσερα έως 15 άτομα) και σχέδια. Οι χρήστες απλώς προσθέτουν μέσα μερικές καρέκλες, ένα τραπέζι και έναν θερμαντήρα χώρου για τις κρύες νύχτες του χειμώνα και πλέον είναι έτοιμοι για να αποσυρθούν στο ασφαλές τους καταφύγιο.

Οι περισσότερες κριτικές (πάνω από 200 μέχρι σήμερα) είναι αποθεωτικές (μέση βαθμολογία 4,1 αστέρια) με αρκετούς πελάτες να την χαρακτηρίζουν την καλύτερη αγορά που έκαναν για το 2020. Οι τιμές κυμαίνονται, ανάλογα με το μέγεθος της τέντας, μεταξύ 350 και 650 ευρώ.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia