H Tesla βγάζει τεκίλα...

Φαίνεται ότι το brand name Tesla πουλάει, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο κατασκευαστής πολυτελών ηλεκτρικών αυτοκινήτων έβγαλε στην αγορά μία… τεκίλα.


Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα αστείο που έκανε ο Elon Mask την πρωταπριλιά του 2018, όταν έγραψε στο Twitter ότι η εταιρεία του πτώχευσε και ότι ο ίδιος βρέθηκε λιπόθυμος σε ένα από τα αυτοκίνητά του περιτριγυρισμένος με μπουκάλια τεκίλας, τα οποία «βάφτισε» Teslaquilla.

Δύο χρόνια μετά, το αστείο έλαβε σάρκα και οστά. Ο Mask παρουσίασε, πριν λίγες μέρες, την Tesla Tequila, με τιμή πώλησης τα 250 δολάρια, τα οποία βέβαια δεν στάθηκαν αρκετά για να αποθαρρύνουν το κοινό να την αγοράσει – εξαντλήθηκε, αν και υπήρχε περιορισμός στις παραγγελίες (μέχρι δύο τεμάχια), μέσα λίγες μόλις ώρες.

Τα μπουκάλια της Tesla Tequila (που έχει 40% αλκοόλ και ωριμάζει για 15 μήνες μέσα σε γαλλικά βαρέλια βελανιδιάς – με αρώματα φρούτων, βανίλιας, πιπεριού και κανέλας) έχουν σχήμα κεραυνού και θα είναι διαθέσιμα, μέσα από την εταιρική ιστοσελίδα, μόνο σε επιλεγμένες πολιτείες των ΗΠΑ.

Η τεκίλα παρασκευάζεται από την Nosotros Tequila, εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια, η οποία βγάζει ένα παρεμφερές προϊόν (η ωρίμανσή του είναι κατά 4 μήνες πιο σύντομη), που τιμολογείται στα 45 δολάρια, το οποίο ωστόσο δεν φέρει την ονομασία Tesla...

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia