Νοσοκόμα μηνύει σούπερ μάρκετ επειδή πάτησε σε ρόγα σταφυλιού...

Νοσοκόμα στην Αυστραλία διεκδικεί 800.000 ευρώ από σούπερ μάρκετ, καθώς πάτησε μία ρόγα σταφυλιού, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να τραυματιστεί.


Το περιστατικό συνέβη το 2015 στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Woolworths, με θύμα την Charlotte Bobbett, η οποία, όπως αναφέρει στη μήνυσή της, μετά την πτώση δεν κατάφερε να πάρει το πτυχίο της και ως εκ τούτου, αδυνατώντας να εργαστεί, είχε διαφυγόντα έσοδα.

Η νοσοκόμα ισχυρίζεται ότι το προσωπικό στο τμήμα με τα φρούτα και λαχανικά δεν μάζεψε την ρόγα, με αποτέλεσμα να την πατήσει και να σωριαστεί στο έδαφος. Πέντε χρόνια μετά, και ενώ έχει διαγνωστεί με διάφορες διαταραχές και άγχος, αποφάσισε να μηνύσει την αλυσίδα καθώς απέτυχε να κρατήσει τα καταστήματά της ασφαλή για τους καταναλωτές.

Από την πτώση, η Bobbett χτύπησε τη μέση, τον ώμο και το ισχίο της, που χρειάστηκε αντικατάσταση. Στη μήνυσή της αναφέρει, επίσης, ότι κατά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων γιορτών, όταν και συνέβη το «μοιραίο», το σούπερ μάρκετ δεν είχε τοποθετήσει στο πάτωμα την ειδική πινακίδα που προειδοποιεί τους καταναλωτές για νερό ή αντικείμενα που έχουν πέσει στο πάτωμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος μηνύει την Woolworths, μετά από πτώση λόγω ύπαρξης ρόγας σταφυλιού στο πάτωμα. Το 2016, μία ακόμα πελάτισσα μήνυσε την αλυσίδα για πτώση που είχε το 2012. Της επιδικάστηκε ποσό που έφθανε τις 90.000, το οποίο όμως, ύστερα από έφεση που κατέθεσε η εταιρεία, της ζητήθηκε να επιστρέψει πίσω.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia