Τι έκανε δυσαρεστημένος υπάλληλος της Amazon

Λένε ότι ο «δυσαρεστημένος υπάλληλος είναι τρομοκράτης». Στην εποχή του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η φράση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα, καθώς ο εν λόγω υπάλληλος αποκτά βήμα, αποκτά ένα κοινό που θα διαβάσει την ιστορία του.

Αυτό ακριβώς έπραξε ο Derick Lancaster, οδηγός της Amazon, ο οποίος, σφόδρα δυσαρεστημένος από τη δουλειά του, παράτησε το φορτηγάκι, γεμάτο με παραγγελίες, σε ένα βενζινάδικο στο Ντιτρόιτ και κατόπιν δήλωσε παραίτηση…

Ανέβασε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση στο Twitter, η οποία εν ριπή οφθαλμού διαμοιράστηκε 26.400 φορές, αποσπώντας 227.000 likes – αν και καταγράφηκαν πολλά επικριτικά σχόλια, που τον χαρακτήρισαν ανώριμο και ανεύθυνο.

Όλα αυτά έρχονται σε μία δύσκολη εποχή για την Amazon, που έχει γίνει αποδέκτης πληθώρας παραπόνων και καταγγελιών από υπαλλήλους της, που διατείνονται ότι, εν καιρώ κορωνοϊου, δεν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο 22χρονος υπάλληλος άφησε τα κλειδιά στη μηχανή, κάλεσε ένα ταξί και πήγε σπίτι του. Όπως δήλωσε, είχε εξαντληθεί από τα 12ωρα που δούλευε σχεδόν καθημερινά, καλούμενος να παραδώσει εκατοντάδες πακέτα κάθε μέρα, όλα αυτά για μόλις 15,50 δολάρια την ώρα (περίπου 14 ευρώ). Εν τέλει, επέστρεψε μετά από ώρες στο βενζινάδικο, ώστε να περιμένει έναν υπάλληλο της Amazon να έρθει και να πάρει το φορτηγάκι.


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia