Τι έκαναν τα Burger King για να αμφισβητήσουν την πρωτοκαθεδρία των McDonald's...

Ένα νέο επεισόδιο στον πόλεμο των burgers, ανάμεσα στους συνήθεις υπόπτους Burger King και McDonalds, έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, αυτή τη φορά στη Φινλανδία.

Εκεί, σε μία πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια, τα Burger King μετέτρεψαν τo χώρο μπροστά από τα καταστήματα του ανταγωνιστή της σε σημεία δωρεάν παράδοσης των δικών της burger.  

"Τι θα έλεγες για ένα flame-grilled burger; Παρέλαβέ το δωρεάν εδώ", ανέγραφε η διαφήμιση, δίνοντας ως διεύθυνση την διεύθυνση του καταστήματος των McDonald's ακριβώς πίσω από την ταμπέλα. 

Τέτοια διαφημιστικά μηνύματα εμφανίστηκαν (με το γράμμα M, μάλιστα, να παραπέμπει στο χαρακτηριστικό λογότυπο του ανταγωνιστή), για τρεις ημέρες, σε όλο το Ελσίνκι, όπου υπήρχαν καταστήματα του μισητού εχθρού (στο Ελσίνκι, τα McDonalds εφαρμόζουν την εντατική διανομή, καθώς βρίσκονται σε κάθε συνοικία της πόλης).

Συν τοις άλλοις, οι πελάτες των Burger King, τα οποία δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο τα McDonalds στη Φινλανδία, που θα έκαναν παραγγελία μέσω κινητού τηλεφώνου, για να το παραλάβουν έξω από τα καταστήματα του άσπονδου εχθρού τους, δεν θα χρεώνονταν ούτε για την υπηρεσία της διανομής.      


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia