Ιδιοκτήτης ακινήτου ζήτησε από τον εστιάτορα να πληρώσει τους υπαλλήλους αντί για ενοίκιο

Με τόσο πολλά εστιατόρια να αντιμετωπίζουν αβεβαιότητα σε σχέση με την εξέλιξη της κατάστασης, εκτιμάται ιδιαίτερα όταν κάποιος κάνει τη διαφορά με μια επίδειξη αλληλεγγύης.
estiatorio-enikio
Ένας ιδιοκτήτης ακινήτων στο Jonesboro, του Αρκάνσας στις Η.Π.Α, κέρδισε έναν τεράστιο έπαινο στο διαδίκτυο όταν παραιτήθηκε από το ενοίκιο του Απριλίου, έτσι ώστε το εστιατόριο  να μπορέσει να πληρώσει το προσωπικό του σε αυτό το δύσκολο για τα οικονομικά, διάστημα.
Η Young Investment Company ανακοίνωσε την Τρίτη το βράδυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «δεν θα περιμένει από τους ενοικιαστές του εστιατορίου να πληρώσουν ενοίκιο».
Η εταιρεία διαθέτει πολλά ακίνητα στο Jonesboro, τα οποία ενοικιάζει σε εστιατόρια όπως το Eleanor's Pizzeria, το Roots, το Main Street Coffee, το Parsonage και το City Wok.
Αντί να πληρώσει ενοίκιο, η Clay Young προέτρεψε τους ιδιοκτήτες να πληρώσουν τους υπαλλήλους τους και να φροντίσουν την οικογένειά τους, επισημαίνοντας «Θα το ξεπεράσουμε μαζί».
«Είμαι σε αυτόν τον κλάδο για 27 χρόνια και δεν έχω δει  ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Karl Lowe, συνιδιοκτήτης και Chef του Roots, στο τοπικό κανάλι ειδήσεων του Αρκάνσας.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν πολύ θετικά, καθώς αυτό είναι ακριβώς το είδος της χειρονομίας που μπορεί να μειώσει το βάρος για τις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Βέβαια κάποιοι θα σκεφτούν, ότι ίσως αυτή η χειρονομία να μην ήταν και τελείως αθώα αφού βοηθούσε τη διατήρηση της συνεργασίας τους, αποφεύγοντας έτσι το κλείσιμο της εταιρείας και την απώλεια πολλών ενοικίων ώσπου να ενοικιαστεί εκ νέου το ακίνητο. Συν τοις άλλοις, γνωρίζοντας ότι μία τέτοια πρωτοβουλία θα γινόταν viral, θα τόνωνε την αναγνωρισιμότητα και τη φήμη της.
Παρόλα αυτά όμως αν ήθελαν, ας το έκαναν πολλές επιχειρήσεις μίσθωσης ακινήτων ώστε να έχουν κι αυτές ανάλογη προβολή και διάσωση της επένδυσης τους. Η πράξη, όπως και να έχει, παραμένει αξιέπαινη και θα πρέπει να πάρει την προβολή που της αρμόζει. 

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia