''Γνωστά Ονόματα, Άγνωστες Ιστορίες 1''. Φθάσαμε αισίως στην 5η επανέκδοση

Ηταν το 2003, όταν διάβασα σε ένα άρθρο εφημερίδας την άγνωστη ιστορία του King Gillette, του εφευρέτη των ομώνυμων λεπίδων, ο οποίος εμπνεύστηκε τα διάσημα ξυραφάκια του μέσα σε ένα τρένο, καθώς προσπαθούσε με δυσκολία να ξυριστεί. Η ιστορία ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και κατά κάποιο τρόπο αποτέλεσε το ερέθισμα για την συγγραφή ενός βιβλίου με τις άγνωστες ιστορίες επιχειρηματιών που έμελλε να αλλάξουν τον κόσμο. 

Η ιδέα εντέλει πήρε σάρκα και οστά ένα χρόνο μετά με την έκδοση του πρωτόλειου "Γνωστά Ονόματα, Άγνωστες Ιστορίες. Οι πιο γνωστές μάρκες προϊόντων και πώς προέκυψαν", από τις εκδ. Παπασωτηρίου.

Σήμερα, μετά από 20 χρόνια στο χώρο της συγγραφής και μετά από 20+ βιβλία, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι το πιο αγαπημένο μου "παιδί", αλλά και το πιο ευπώλητο, δεν είναι άλλο από το "Γνωστά Ονόματα, Άγνωστες Ιστορίες 1". 

Τα χρόνια εκείνα φυσικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι το βιβλίο αυτό θα γινόταν τριλογία, θα με «έβγαζε» στην τηλεόραση (Στάση ΕΡΤ), θα αποσπούσε εκθειαστικές κριτικές, αλλά και θα έφθανε σήμερα (βασικά, λίγες μέρες πριν…) στην 5η του επανέκδοση!! Ενδεικτικό ίσως της αγάπης του κοινού που έτυχε να το διαβάσει και το οποίο ευχαριστώ θερμά!

60 γνωστά brand names παρελαύνουν μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου: Bic, Disney, Ford, Gillette, Heinz, Bvlgari, Kellogg’s, Lacoste, Nike, Sony, Vespa, Levi’s, Louis Vuitton, IKEA και πολλές άλλες, που μας γυρίζουν πίσω στο χρόνο για να μάθουμε την άγνωστη και άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία τους. 


Προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι στην επιλεκτική ιστορία της επιχειρηματικότητας. 

Δείτε το βιβλίο εδώ


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia