Turkish Airlines. Μετέφερε δωρεάν στην πρώτη θέση τους σκύλους διάσωσης...

Η Turkish Airlines ανακοίνωσε ότι μετέφερε δωρεάν πίσω στην πατρίδα τους, με ειδικές πτήσεις, τους σκύλους διάσωσης καθώς και τους χειριστές τους, οι οποίοι είχαν μεταβεί στην Τουρκία για να βοηθήσουν στον εντοπισμό όσων είχαν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια.

Ο τούρκικος αερομεταφορέας δεν ήθελε τα σκυλιά να ταξιδέψουν, ως συνήθως, στο χώρο των αποσκευών. Θεώρησε ότι άξιζε καλύτερη μεταχείριση στους τετράποδους ήρωες, οπότε φρόντισε ώστε να ταξιδέψουν  κανονικά στην καμπίνα των επιβατών. Αρκετά δε είχαν την τύχη να ταξιδέψουν στην πρώτη θέση!

Ένας εκπρόσωπος της Turkish Airlines δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να δείξουμε την εκτίμησή μας για τις ηρωικές προσπάθειες αυτών των ηρωικών σκύλων".

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι στάλθηκαν στην Τουρκία από διάφορες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κροατία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Λιβύη, η Πολωνία και η Ελβετία. 

Η Turkish Airlines δήλωσε επίσης ότι είχε μεταφέρει σκύλους από χώρες όπως η Ταϊλάνδη, το Κιργιστάν, η Ουγγαρία και η Κίνα. Παρείχε επίσης δωρεάν πτήσεις για τους διασωθέντες μετά τον σεισμό, αλλά και δωρεάν μεταφορά φορτίου για επείγουσες ιατρικές προμήθειες.

Διαβάστε ακόμηΜια όμορφη εμπειρία εξυπηρέτησης


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia