"Ο Πόλεμος της ξαπλώστρας" καλά κρατεί...

«Πόλεμος της ξαπλώστρας», ήταν ο τίτλος που έδωσαν τα ξένα (και τα ελληνικά Μέσα) για να περιγράψουν τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που επικρατούν σε πολλά all inclusive ξενοδοχεία της Τενερίφης. 

Εκεί λοιπόν, αρκετοί Βρετανοί, στην συντριπτική πλειονότητα, τουρίστες (idiots, όπως τους αποκάλεσε εύστοχα μια βρετανική εφημερίδα) περιμένουν ως και 90 λεπτά για να πάρουν καλή θέση και να τρέξουν να πιάσουν μια «καλή» ξαπλώστρα σε κάποια από τις πισίνες του ξενοδοχείου.

Τα πλάνα από ένα βίντεο που ανέβηκε στο TikTok (πού αλλού;), με τίτλο «Άλλη μια μέρα, άλλος ένας πόλεμος ξαπλώστρας»,  δείχνουν πλήθη απελπισμένων τουριστών να περιμένουν δίπλα στις πισίνες του θέρετρου και να κατεβαίνουν μαζικά για να αρπάξουν τις καλύτερες θέσεις, γι’ αυτούς και τα για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους (ή τους φίλους τους).

Με το αντηλιακό ανά χείρας προσπαθούν να προσπεράσουν την «αντίπαλη ομάδα», που προέρχεται από άλλο συγκρότημα του ξενοδοχείου, και να φθάσουν πρώτοι στις προνομιούχες ξαπλώστρες, τις οποίες φυσικά θα «καπαρώσουν» για το υπόλοιπο της ημέρας.

Tragic…

Διαβάστε ακόμη: Ξενοδοχείο ''τιμωρεί'' όσους αφήνουν πετσέτες και τσάντες στις ξαπλώστρες


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia