Ξενοδοχείο ''τιμωρεί'' όσους αφήνουν πετσέτες και τσάντες στις ξαπλώστρες

Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί προσφιλή, και συνάμα ενοχλητική, συνήθεια των Βρετανών τουριστών, και όχι μόνο. Πρόκειται φυσικά για όλους αυτούς τους επισκέπτες ενός ξενοδοχείου που σηκώνονται πρωί πρωί για να ''καταλάβουν'' (με πετσέτες ή με μπαγκάζια) την ξαπλώστρα, η οποία συχνά βρίσκεται σε προνομιακή θέση (π.χ. δίπλα στο κύμα). 

Αυτή η ιδιότυπη κατάληψη, γνωστή ως ''sun bed wars'', συχνά κρατάει για ώρες, με τον καταληψία να φεύγει, για να φάει πρωινό ή για να κοιμηθεί, και να επιστρέφει βρίσκοντας τις ξαπλώστρες όπως τις άφησε. 

Αυτό όμως δεν συνέβη στην περίπτωση του Gran Costa Adeje Hotel, 5στερου ξενοδοχείου στην νότια Τενερίφη, το οποίο όταν είδε ότι οι τουρίστες δεν έδιναν σημασία στην πινακίδα που απαγόρευε την ''απόβαση'' στις ξαπλώστρες πριν τις 10, αποφάσισε να λάβει πιο δραστικά μέτρα.

Έβαλε λοιπόν ορισμένους υπαλλήλους να μαζέψουν τις πετσέτες και τις τσάντες που είχαν εναποθέσει οι (απόντες) τουρίστες στις ξαπλώστρες, αφήνοντας ένα σημείωμα για το που θα μπορούσαν να τις βρουν. Η σκηνή μάλιστα καταγράφηκε από έναν άλλο επισκέπτη του ξενοδοχείου, με το βίντεο να γίνεται viral στο TikTok, αποσπώντας εκθειαστικά σχόλια.

Διαβάστε ακόμα Πώς ένα ξενοδοχείο στα Χανιά διπλασίασε τις κριτικές...


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia