Η γερακίνα και το ξενοδοχείο στη Νάξο

Ορισμένες ειδήσεις διαθέτουν όλα τα συστατικά που απαιτούνται για να γίνουν viral. Όπως η είδηση σχετικά με τη γερακίνα που γέννησε τα αυγά της μέσα σ’ ένα από τα οκτώ δωμάτια ξενοδοχείου στο Καστράκι της Νάξου.


Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα σχετικά απόμερο σημείο της περιοχής οπότε η γερακίνα το επέλεξε προκειμένου να γεννήσει με ασφάλεια τα αυγά της. Οι ιδιοκτήτες του ανακάλυψαν έκπληκτοι τη φωλιά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του ξενοδοχείου για την καλοκαιρινή σεζόν, και όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά στα Μέσα, «δεν μας πέρασε ούτε στιγμή από το μυαλό να χαλάσουμε τη φωλιά».

Αντιθέτως, ενημέρωσαν την τοπική οργάνωση προστασίας άγριας ζωής που έσπευσε να κάνει την αυτοψία και να εγκαταστήσει μία κάμερα ασφαλείας για την παρακολούθηση της φωλιάς μέχρι οι νεοσσοί να είναι σε θέση να την εγκαταλείψουν. Έως τότε το δωμάτιο θα είναι «fully booked», όπως είπε η ιδιοκτήτρια. 

Αυτό ήταν. Την ίδια σχεδόν στιγμή όλα τα site είχαν τον εξής πιασάρικο τίτλο: «Ξενοδοχείο δεν ανοίγει παράθυρο δωματίου για να κλωσήσει γεράκι τα αυγά του».

Το περιστατικό αυτό μας διδάσκει πώς ακόμα και μία μικρή επιχείρηση, ένα μικρό ξενοδοχείο εν προκειμένω, μπορεί αίφνης να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας (με οτιδήποτε αυτό συνεπάγεται - εξάλλου, ήμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν...). Αρκεί να δράσει έξυπνα…

Διαβάστε ακόμη Πώς απάντησε βραβευμένη ταβέρνα στη Νάξο σε αρνητική κριτική


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia