Πώς ένας πελάτης πήρε την εκδίκησή του...

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ένας δυσαρεστημένος πελάτης; Ουκ ολίγες φορές, οι πελάτες φτάνουν στα άκρα για να ‘’τιμωρήσουν’’ ή να εκδικηθούν μια επιχείρηση που θεωρούν ότι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους.

Όπως έκανε πριν τρία χρόνια ο οδηγός ενός μαύρου Range Rover, όταν πάρκαρε για λίγο έξω από ένα πολυτελές ξενοδοχείο, το St James Court (κοντά στο Buckingham Palace), του ομίλου Taj Hotels group. Στα πλάγια του αυτοκινήτου, με άσπρα γράμματα, αναγραφόταν, μεταξύ άλλων, ‘bad guest service’ (κακή εξυπηρέτηση) και ‘incompetent management’ (ανίκανη διοίκηση). 

Διαβάστε ακόμη Yours is a very bad hotel. Πώς δύο επιχειρηματίες πήραν την εκδίκησή τους...

Με κεντρικό μήνυμα το ‘Do not stay at Taj Hotels’ και με την αρίθμηση μιας σειράς παραπόνων, ο οδηγός του τζιπ, που εικάζεται ότι ήταν πελάτης του ξενοδοχείου, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσει την απογοήτευσή του. 

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το 5* ξενοδοχείο, που χρεώνει περίπου 320 ευρώ τη βραδιά για το πιο οικονομικό δωμάτιό του, απολαύει πολύ καλής φήμης (με χαρακτηρισμούς όπως «φιλικό και ευγενικό προσωπικό» και «όμορφες εγκαταστάσεις»), με άριστη βαθμολογία, από 5.000 κριτικές, στο TripAdvisor. 

Η ταυτότητα του επισκέπτη δεν έγινε γνωστή, αν και το ξενοδοχείο, σύμφωνα με τις ανταποκρίσεις της εποχής, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, φαίνεται να τον γνώριζε. 

Διαβάστε ακόμη Τα 4 προφίλ των δυσαρεστημένων πελατών


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia