Οταν το ξενοδοχείο σε προτρέπει να κλέψεις...

Συχνά, όταν αφήνουμε το δωμάτιο του ξενοδοχείου, βιαστικοί και αγχωμένοι για να προλάβουμε το τρένο/αεροπλάνο, ξεχνάμε διάφορα πράγματα. 

To προσωπικό αυτών των ξενοδοχείων έχει σίγουρα όλα αυτά τα χρόνια πολλές ιστορίες να διηγηθεί, με πελάτες που ξέχασαν πορτοφόλι, κινητό, κούκλες και παιχνίδια, ρούχα, τσάντες, φορτιστές, κλειδιά, tablets κ.ά.


Σε αυτό όμως το ξενοδοχείο υπάρχει ένα checklist για να βεβαιωθείτε ότι τα πήρατε όλα (ίσως και κάτι παραπάνω...). Μάλιστα, διαβάζοντας τα δύο τελευταία checklists, ενθυμίζει στους επισκέπτες να πάρουν μαζί τα παιδιά τους (sic), καθώς και να μην διστάσουν να κλέψουν τα προϊόντα περιποίησης...

Σε ένα άλλο ξενοδοχείο, ο επισκέπτης ενημερώνεται ότι «αυτό είναι το πιο ωραίο σαπούνι που θα κλέψεις από ξενοδοχείο – απόλαυσέ το». 

Εξαίρετος τρόπος για να στρέψεις πάνω σου τα φώτα της δημοσιότητας…


Για την ιστορία, τα σαπούνια (κυρίως από πολυτελή ξενοδοχεία), σαμπουάν και εν γένει τα είδη περιποίησης είναι αυτά που οι επισκέπτες μπαίνουν συχνά στον πειρασμό να κλέψουν. Μαζί με μικρά μαξιλάρια, ρόμπες, κρεμάστρες, σακουλάκια του τσαγιού (για εξαρτημένους), ακόμα και… μπαταρίες (αλλά και χαρτί υγείας).

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia