Τίτλοι τέλους για το λουκάνικο της VW

Τίτλους τέλους ρίχνει σιγά σιγά το «λουκάνικο της VW», καθώς η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να το αποσύρει, παρά τις αντιδράσεις σημαντικής μερίδας του προσωπικού της, από ορισμένα από τα εστιατόριά της στο εργοστάσιο της – η αρχή θα γίνει στα εστιατόρια όπου γευματίζουν τα υψηλόβαθμα στελέχη.


Η απόφαση για την σταδιακή απόσυρση του «Currywurst» (ουσιαστικά μιλάμε για ένα hot-dog από επεξεργασμένο χοιρινό κρέας, με πικάντικη σoς κέτσαπ και συνοδευόμενο από τηγανητές πατάτες), που μετράει σχεδόν μισό αιώνα ζωής και το οποίο παρασκευάζει η ίδια η εταιρεία (προερχόμενο από δικές της φάρμες), πάρθηκε προς όφελος της μετάβασης σε ένα πιο υγιεινό και χορτοφαγικό μενού. – πρώτες επιλογές θα είναι hamburgers με μελιτζάνα ή μπιφτέκι από jackfruit (αρτόκαρπο).

Διαβάστε επίσης Volkswagen. Παρασκευάζει λουκάνικα από το 1973...

Προσφέροντας λιγότερο κρέας και περισσότερα λαχανικά, η εταιρεία διατείνεται ότι, αποσύροντας το «πιο επιτυχημένο της μοντέλο όλων των εποχών» (η ημερήσια παραγωγή του έφθανε τα 18.000 τεμάχια – διατίθεται επίσης σε καντίνες και σούπερ μάρκετ ενώ εξάγεται σε 11 χώρες), νοιάζεται για τη φροντίδα της υγείας των εργαζομένων της.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia