Social media και influencers. Ενας υπέροχος ψεύτικος κόσμος...

H Oceane El Himer είναι Γαλλίδα influencer (μας προέκυψε μέσα από ένα reality), η οποία μετράει 847.000 ακολούθους. Πριν από λίγες μέρες η εν λόγω δεσποινίς, θέλοντας να δώσει στο κοινό που την ακολουθεί «πολύτιμο περιεχόμενο», ανέβασε μια φωτογραφία μέσα στο αεροπλάνο που την μετέφερε από το Ντουμπάι στο Μονακό.


Η φωτογραφία τραβήχτηκε, πού αλλού, στις θέσεις business, όπως εξάλλου αρμόζει σε μία influencer (sic), και συγκέντρωσε πάνω από 100.000 likes.

Αυτό που δεν μας έδειξε η κυρία αυτή ήταν μια φωτογραφία από την οικονομική θέση, διότι στην πραγματικότητα εκεί καθόταν (αλλά για τις ανάγκες της φωτογράφησης, προκειμένου να ταΐσει με σανό τα πρόβατα που την ακολουθούν, μετακινήθηκε στην business class).

Διαβάστε επίσης Ταβέρνα στην Κω ρίχνει πόρτα σε τζαμπατζού influencer...

Για κακή της τύχη όμως, κάποιος την αναγνώρισε (οπαδός προφανώς του reality όπου συμμετείχε η δεσποινίς) και την έβγαλε φωτογραφία να κάθεται στις οικονομικές θέσεις (ω μοντιέ!!! – συγχωρέστε με για τα φτωχά μου γαλλικά).

Η φωτογραφία αυτή, που φυσικά ανέβηκε στα social media, ήρθε να «διαψεύσει» τη στημένη φωτογραφία της πρώτης θέσης και να εκθέσει την δεσποινίδα, που έγινε αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων.


Τα social media και πολλοί από αυτούς που αυτοαποκαλούνται influencers δυστυχώς προωθούν προς τα έξω μια εικόνα που συχνά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει αντιληπτό και από τους εύπιστους πολυάριθμους φίλους και ακολούθους… Παιδιά, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός...

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia