Εταιρεία με ντόνατς υποσχέθηκε δωρεάν ντόνατ σε όσους εμβολιαστούν για Covid-19

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Krispy Kreme, εταιρεία που παρασκευάζει ντόνατς, όταν σε μια προσπάθεια να επιβραβεύσει όσους έκαναν το εμβόλιο για τον Covid-19, υποσχέθηκε δωρεάν ντόνατς, ένα κάθε μέρα και μέχρι το τέλος του χρόνου.


Η προωθητική ενέργεια προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια στο Twitter από χρήστες που επισήμαναν τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε η καθημερινή κατανάλωση ντόνατς. Πολλοί από αυτούς, ανάμεσά τους και πολλοί γιατροί, σχολίασαν με σαρκασμό αυτό το trade off, ότι δηλαδή από τη μία κάποιος εμβολιάζεται για να μην νοσήσει και από την άλλη παρακινείται να καταναλώσει 300 ντόνατς μέχρι το τέλος του χρόνου, που μπορεί να του δημιουργήσει άλλα προβλήματα εξίσου επώδυνα, όπως παχυσαρκία και διαβήτη.

Ένας γιατρός μάλιστα επισήμανε ότι τρώγοντας κάποιος ένα ντόνατς τη μέρα, και χωρίς να αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής του, θα καταλήξει στο τέλος τους χρόνου να είναι βαρύτερος κατά 6,5 κιλά.

Η εταιρεία, από τη μεριά της, ισχυρίστηκε ότι δεν προτρέπει κανέναν να καταναλώνει ένα ντόνατς τη μέρα, καθώς πρόκειται για μια απόλαυση που πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο.

Διαβάστε επίσης Πώς τα Dunkin' Donuts επιστράτευσαν το sensory marketing για να πουλήσουν καφέ...

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia