Οταν μία κριτική σου φτιάχνει τη μέρα...

Δεν συνηθίζω να ανεβάζω σχόλια των αναγνωστών για τα βιβλία μου (τα παιδιά μου, όπως τα αποκαλώ), όμως ένα σχόλιο που μου ήρθε σήμερα το πρωί θέλω ταπεινά να το διαμοιραστώ μαζί σας.

Είναι από αυτά τα σχόλια που σου φτιάχνουν τη μέρα, που σου δίνουν δύναμη να συνεχίσεις, που σου ενθυμίζουν ότι έχεις δημιουργήσει κάτι καλό και ποιοτικό. Εξάλλου, η αξία ενός ενθουσιασμένου πελάτη, που αφιερώνει τόσο χρόνο για να γράψει ένα εκτενές σχόλιο, είναι ανεκτίμητη…


«Πολύ πρόσφατα, στα πλαίσια μιας αναζήτησης μου για μια εργασία που πραγματοποιώ, ανακάλυψα το βιβλίο σας "Γνωστά ονόματα άγνωστες ιστορίες". Ψάχνοντας περισσότερο διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια σειρά τριών βιβλίων και έσπευσα άμεσα να αγοράσω το 1 & 3 που βρήκα πιο εύκολα διαθέσιμα.

Τα διαβάζω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη ευχαρίστηση!

Κάθε κεφάλαιο, είναι ένα μάθημα management!

Κάθε ιστορία που ολοκληρώνω η ίδια σκέψη... αυτά τα βιβλία πρέπει να διδάσκονται στις Οικονομικές Σχολές!

Καταφέρνετε μέσα στις 3-4 σελίδες του κάθε ονόματος να δίνετε εκτός από την ενημερωτική ιστορία και όλες εκείνες τις παραμέτρους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη κάθε επιχείρησης μέσα από μια συνολική οπτική της λειτουργίας της καθώς και τη σημασία των στόχων και της εστίασης.

Είναι εντυπωσιακό να διαπιστώνει κανείς διατρέχοντας τις δεκαετίες με τέτοια ταχύτητα ότι οι βασικοί άξονες management παραμένουν αμετάβλητοι.

Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω και στο φωτογραφικό υλικό που είναι τόσο προσεγμένο και συμβάλει στην απόδοση μια απολύτως ολοκληρωμένης εικόνας.

Από τα φοιτητικά μου χρόνια (είμαι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ- οικονομολόγος) και παρότι η επαγγελματική μου εμπειρία είναι σχεδόν αποκλειστικά στον τραπεζικό χώρο, εντυπωσιαζόμουν πάντα και μου άρεσε να ασχολούμαι με οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται στο "επιχειρείν". Ήταν επομένως μάλλον αναμενόμενο για μένα να ενθουσιαστώ με τα βιβλία αυτά.


Αισθάνθηκα λοιπόν την ανάγκη να σας εκφράσω και γραπτά τις σκέψεις μου και τα συγχαρητήρια μου καθώς είδα ότι στον πρόλογο των βιβλίων σας έχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία ανάγνωσης και να σας ευχηθώ να έχετε δύναμη και υγεία να συνεχίσετε το ιδιαίτερα ενδιαφέρον συγγραφικό σας έργο».

Στέλλα, σε ευχαριστώ θερμά…

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia