Πολυτελές resort αναζητά τον ιδανικό ''ξυπόλυτο βιβλιοπώλη''

Το Soneva Fushi, πολυτελές resort στις Μαλδίβες με οικολογικές ευαισθησίες, προσλαμβάνει έναν «ξυπόλυτο βιβλιοπώλη» για να εργαστεί, για έξι μήνες, στο βιβλιοπωλείο του, που λειτουργεί από το 2018.


Ο ξυπόλυτος βιβλιοπώλης, που θα ξεκινήσει να εργάζεται στα μέσα Οκτώβρη, θα «τρέξει» το κατάστημα, θα οργανώσει εργαστήρια γραφής και ανάγνωσης, θα κάνει αναρτήσεις στο blog αλλά και στο Instagram. Το θέρετρο, μάλιστα, περιγράφει τη θέση ως «την τέλεια κενή θέση για ένα βιβλιόφιλο και λάτρη έρημου νησιού».


Το εν λόγω ξενοδοχείο άνοιξε ξανά την 1η Σεπτεμβρίου, με μια σειρά μέτρων υγείας και ασφάλειας, όπως η απαίτηση της χρήσης μάσκας σε όλους τους δημόσιους χώρους. Πριν λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας του στο Instagram, Barefoot Bookseller, ότι ξεκίνησε -για μία ακόμη χρονιά- να δέχεται αιτήσεις από υποψηφίους από όλο τον κόσμο για την θέση, αναζητώντας ένα άτομο που χαρακτηρίζεται από ομαδικότητα, αγάπη για το βιβλίο και διαθέτει επικοινωνιακό χάρισμα.

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θέλετε να ξεφύγετε από όλα και να πουλήσετε βιβλία σε ένα έρημο νησί στις Μαλδίβες; Είστε παθιασμένοι με την ανάγνωση, είστε επικοινωνιακοί κι αγαπάτε το γράψιμο; Αν αυτό ακούγεται σαν εσάς, τότε θα ήσασταν τέλειοι για το Barefoot Bookseller 2020».


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia