Ξενοδοχείο στις Μαλδίβες προσφέρει πακέτο αξίας 20.000 ευρώ για εργασία μακριά από το σπίτι

Ένα γραφείο με θέα τον ωκεανό, ένας αφοσιωμένος βοηθός, απεριόριστα αναψυκτικά και δωρεάν χρήση των υπηρεσιών στεγνοκαθαριστήριου.


Αν όλο αυτό σας φαίνεται λίγο σουρεαλιστικό, δεν είναι. Ακριβώς αυτά προσφέρει (και πολλά ακόμη), μέσα από το πακέτο Workation Package, πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες (προορισμός που επιτρέπει την είσοδο σε όσους έχουν κάνει τεστ Covid-19 τις τελευταίες 72 ώρες - και φυσικά είναι αρνητικό).

Το Nautilus Maldives, που άνοιξε ξανά την 1η Σεπτεμβρίου, προσφέρει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να «σπάσουν» την εργασιακή ρουτίνα και να μεταφέρουν, από μία έως τρεις εβδομάδες, το γραφείο τους σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία.

Το κόστος, τώρα, για αυτή την «απόδραση» σε κάποιο από τα 26 παραθαλάσσια "σπιτάκια" του ξενοδοχείου φθάνει την εβδομάδα, και για δύο άτομα, τις 20.000 ευρώ, 34.000 για δύο εβδομάδες και 45.000 για τρεις.

Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται και καθημερινά μαθήματα yoga, fitness και διαλογισμού, καθώς και κρουαζιέρα με πολυτελές γιοτ για να απολαύσει κάποιος το ηλιοβασίλεμα -υπάρχει επίσης και η δυνατότητα μεταφοράς, για λίγες ώρες, του γραφείου σε σκιερό μέρος στην παραλία.


Το εν λόγω πακέτο δεν είναι το μοναδικό που απευθύνεται σε εύπορα (και όχι μόνο) άτομα που εργάζονται από το σπίτι λόγω κορωνοϊού. Προορισμοί όπως τα Μπαρμπάντος αλλά και οι Βερμούδες, όπως και αρκετά ξενοδοχεία στην Αμερική, προσφέρουν βίζα, που μπορεί να φθάσει μέχρι το ένα έτος, για όσους θέλουν να εργαστούν μακριά από το σπίτι.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia