Sweet Little Rain. Οταν ο καφές γλυκαίνεται από ένα σύννεφο...

Οι εταιρείες πάντα αναζητούν ευφάνταστους τρόπους προκειμένου να διαφοροποιηθούν και, γιατί όχι, να προσελκύσουν τα φώτα της δημοσιότητας. Ιδιαίτερα στην εποχή του διαδικτύου, των social media και δη του Instagram υιοθετούν «φωτογενείς» πρακτικές, προκειμένου να δώσουν τροφή στους χρήστες ώστε να διαμοιραστούν περιεχόμενο.


Κάπως έτσι, μια ασιατική αλυσίδα καφέ, η Mellower Coffee ξεκίνησε πριν ένα χρόνο να σερβίρει καφέ Americano «διανθισμένο» με ένα σύννεφο από μαλλί της γριάς, το οποίο θα «γλύκαινε» τον καφέ…

Για την ακρίβεια, το Mellow Coffee, που εδρεύει στη Σιγκαπούρη, δημιούργησε μια βροχή από ζάχαρη που στάζει πάνω από την καυτή κούπα του καφέ. Το “Sweet Little Rain”, όπως ονομάστηκε, είναι ένας καφές Americano που σερβίρεται μαζί με χειροποίητο μαλλί της γριάς, που κρέμεται πάνω από το φλιτζάνι. Το νέφος αυτό, όταν θερμανθεί από τον καυτό καφέ, αρχίζει να λιώνει και να στάζει ζάχαρη στο ρόφημα (αλλά και στο τραπέζι…).

Παρά την τσουχτερή του τιμή, που έφθανε τα 8 ευρώ, το Sweet Little Rain θα γνώριζε τεράστια επιτυχία, αναδεικνυόμενο στο πιο ευπώλητο προϊόν της εν λόγω αλυσίδας, που μετρά 50 καταστήματα, ιδιαίτερα ανάμεσα στις τάξεις των instagrammers, που θα έβρισκαν ελκυστικό περιεχόμενο για να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia