Με 2000 δολάρια διανυκτερεύεις σε πολυτελή λεωφορεία που έχουν χρησιμοποιήσει η Beyoncé, η Taylor Swift και η Dolly Parton

«Προσαρμόσου αλλιώς εξαφανίζεσαι». Αυτή η ρήση χαρακτηρίζει όσους αντιλαμβάνονται ότι η αγορά κινείται προς διαφορετική κατεύθυνση και οι ίδιοι οφείλουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.


Αυτό ακριβώς έκανε η Hemphill Brothers, εταιρεία ενοικίασης οχημάτων αναψυχής στο Τενεσί των ΗΠΑ, η οποία εν μέσω πανδημίας αποφάσισε να νοικιάσει στο κοινό λεωφορεία και αυτοκινούμενα, με τα οποία στην προ πανδημίας εποχή έκαναν περιοδείες διάσημοι τραγουδιστές.

Η εν λόγω εταιρεία, που εξυπηρετεί τις ταξιδιωτικές ανάγκες διάσημων καλλιτεχνών εδώ και 40 χρόνια, υπέστη μεγάλο πλήγμα όταν τον Μάρτιο διάσημοι καλλιτέχνες ακύρωσαν τις περιοδείες τους (μόνο η Cher είχε κλείσει 11 λεωφορεία για τις συναυλίες της), με αποτέλεσμα τα 115 λεωφορεία της να ακινητοποιηθούν.


Σήμερα, λοιπόν, προσφέρει την ευκαιρία, έναντι περίπου 2.000 δολαρίων (η τιμή μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες των ταξιδιωτών) τη βραδιά, σε όσους επιθυμούν να διανυκτερεύσουν μέσα σε ένα από τα πολυτελή τροχόσπιτα, που έχουν μία ιστορία να διηγηθούν καθώς είχαν μεταφέρει στο παρελθόν τις Beyoncé, Taylor Swift, Dolly Parton και Lady Gaga.


Ουσιαστικά πρόκειται για 5στερο ξενοδοχείο σε τροχούς, με το κάθε όχημα να είναι διαφορετικό και να προσαρμόζεται στις ανάγκες των διάσημων πελατών του. Διαθέτει πληθώρα ανέσεων υψηλής ποιότητας, όπως έξι κουκέτες, κρεβάτι queen size στο πίσω μέρος, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, wi-fi, συστήματα ψυχαγωγίας και μπάνιο με ντους.

Η εταιρεία, που προσφέρει επίσης εξατομικευμένες εκδρομές που περιλαμβάνουν οδηγό (που έχει πρόσφατα υποβληθεί σε εξετάσεις και ο οποίος κάθε βράδυ αποσύρεται σε ξενοδοχείο – τα δε λεωφορεία απολυμαίνονται πριν από κάθε ταξίδι), παραλαμβάνει τους ταξιδιώτες από την οικία τους.  

Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα πολυτελή οδικά ταξίδια, εν καιρώ πανδημίας, έχουν αυξημένη ζήτηση, καθώς είναι ίσως το μοναδικό είδος τουρισμού στην Αμερική που θεωρείται σχετικά ασφαλές.  

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia