Αστυνομικός παραιτείται μετά από "πλάκα" που έκανε με τον καφέ του από τα McDonald's...


Αστυνομικός στο Κάνσας των ΗΠΑ, προφανώς σε μια προσπάθεια να αποκτήσει likes και να αποκτήσει τα πολυπόθητα πέντε λεπτά δημοσιότητας, έγραψε στον καφέ του, μετά από επίσκεψή του σε κατάστημα των McDonalds, τις λέξεις «γ*** γουρούνι».
Ο ίδιος βέβαια ισχυρίστηκε ότι τις επίμαχες λέξεις τις έγραψε η υπάλληλος των McDonalds που τον εξυπηρέτησε στο drive thru – στην Αμερική έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά με υπαλλήλους να αποκαλούν γουρούνια τους αστυνομικούς.
Η φωτογραφία με τον καφέ, που υποτίθεται δόθηκε στον αστυνομικό στο δρόμο για την δουλειά του, έγινε viral μετά την δημοσίευση της στο Facebook από έναν από τους επικεφαλής της αστυνομίας, Brian Hornaday, ο οποίος έκρινε ότι «θα ήταν ανόητο από οποιαδήποτε υπηρεσία επιβολής του νόμου να μην πιστέψει τα λόγια ενός αστυνομικού».
Στον απόηχο της καταγγελίας, η Dana Cook, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου McDonald’s στο Τζάκσον Σίτι στο Κάνσας, αφού έλεγξε λεπτομερώς το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι κάποιος από τους συνεργάτες της έκανε κάτι τέτοιο.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο αστυνομικός, που είχε μόλις δύο μήνες στην υπηρεσία, παραδέχτηκε ότι επινόησε το περιστατικό «για πλάκα» και κατόπιν τούτου υπέβαλε την παραίτησή του.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia