14 διανυκτερεύσεις για 250 ευρώ!!! Τουρισμός υψηλού επιπέδου...


Πλέον, έστω και την τελευταία στιγμή οι Βρετανοί μπορούν να ταξιδέψουν στη χώρα μας απολαμβάνοντας εκπτώσεις που αγγίζουν και το 60%!!!

Πριν από λίγες ημέρες και η TUI έβγαλε πακέτα διακοπών σε καθιερωμένους ελληνικούς προορισμούς (βλ. Μάλια, Κάβος), ιδιαίτερα αγαπητούς στη νεολαία (προερχόμενοι κυρίως από εργατικές συνοικίες του Λίβερπουλ και άλλων βρετανικών πόλεων), με έκπτωση έως και 60% για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας The Sun, προσφέρεται πακέτο 14 διανυκτερεύσεων στο Ekati 2 hotel (γνωστό για τα πάρτι που διοργανώνει στην πισίνα του και το μπαρ που είναι ανοικτό όλο το βράδυ) στον Κάβο, σε στούντιο με μπαλκόνι και ταράτσα, έναντι 209 λιρών το άτομο (235 ευρώ), συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων από το Γκάτουικ.

Αντίστοιχα, 14 διανυκτερεύσεις στο Ilios Malia, σε στούντιο με μπαλκόνι ή ταράτσα, κοστίζουν 220 λίρες το άτομο (250 ευρώ), μαζί με πτήσεις από το Γκάτουικ. Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρυσι τα Μάλια είχαν εξαγγείλει ότι θα διώξουν τους νεαρούς Βρετανούς τουρίστες-ταραχοποιούς, καθώς δημιουργούσαν σειρά προβλημάτων, και θα προσανατολίζονταν σε οικογένειες. Φαίνεται ότι αυτό το repositioning δεν έπιασε. Δεν προκαλεί καμία έκπληξη, επίσης, ότι οι καταστηματάρχες στην Κρήτη παραπονούνται για το χαμηλό οικονομικό (και μορφωτικό;) επίπεδο των τουριστών, οι οποίοι ξοδεύουν ελάχιστα.

Όλα αυτά (και χωρίς να έχουν συνυπολογιστεί όσοι έρχονται με ''βραχιολάκι''), όταν υψηλόβαθμο στέλεχος της TUI καυχήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Ελληνίδα υπουργό Τουρισμού ότι φέτος η TUI θα φέρει, απόρροια της στρατηγικής συνεργασίας της με το υπ. Τουρισμού, 2,8 εκατ. τουρίστες…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia