Ηλεκτρικά ποδήλατα από την Lamborghini


Μπορεί η Lamborghini να φημίζεται για τα εξωτικά της αυτοκίνητα, ωστόσο πρόσφατα η εταιρεία αποφάσισε να διευρύνει την προϊοντική της γκάμα, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των καιρών, με την κατασκευή, πολυτελών φυσικά, ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία -που ξεκίνησε κατασκευάζοντας τρακτέρ για να περάσει αργότερα, από τους απογόνους του ιδρυτή, σε ρούχα, αρώματα, κρασιά αλλά και συμβατικά ποδήλατα- συνεργάζεται εδώ και πέντε χρόνια με μια ιταλική start-up που ειδικεύεται στα ποδήλατα, με σκοπό να βγάλει στην αγορά τις επόμενες ημέρες μία Lamborghini, που θα φορτίζεται πλήρως σε τέσσερις ώρες και θα διαθέτει αυτονομία για 145 χιλιόμετρα.

Τα συγκεκριμένα ηλεκτρικά ποδήλατα, που θα κυκλοφορήσουν σε δύο εκδοχές: ένα mountain-bike και ένα για τους λάτρεις της ταχύτητας, θα φέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όντας «εφοδιασμένα» με τέσσερις διεθνείς πατέντες.

Τα καινοτόμα δίκυκλα θα μπορούν να παραγγελθούν οnline ή από ένα επιλεγμένο δίκτυο εμπόρων στα χρώματα των αυτοκινήτων της Lamborghini. Η τιμή τους δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia