Γίναμε διεθνώς "ρόμπα" για 28.000 ευρώ

Το μεγαλείο της ελληνικής γραφειοκρατίας έκανε και πάλι το θαύμα του προκειμένου η χώρα μας και δη η περιοχή της Λάρισας να δεχθεί ένα σημαντικό πλήγμα για το τουριστικό προϊόν της. Για μόλις 24.000 ευρώ, η παγκόσμια ομοσπονδία ορειβασίας και αναρρίχησης ακύρωσε τους αγώνες που είχαν προγραμματιστεί στον Όλυμπο, επειδή η ελληνική πλευρά δεν κατέβαλε εγκαίρως όλο το ποσό – ισχυρίστηκε ότι συγκέντρωσε μόλις 18.000 ευρώ.
Τρία ολόκληρα χρόνια
επίπονων και επίμονων προσπαθειών, προκειμένου η παγκόσμια ομοσπονδία να πειστεί και να βάλει στον χάρτη του αθλήματος για πρώτη φορά τον Όλυμπο και την Ελλάδα, πήγαν χαμένα. Ήταν η  πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι αγώνες θα πραγματοποιούνταν σε κάποιο βουνό εκτός των Άλπεων.

Οι αγώνες είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στις 21 και 22 Φεβρουάριου του 2015, με συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του κόσμου, αλλά και την τηλεοπτική κάλυψη του μεγαλύτερου αθλητικού δικτύου στον πλανήτη, του Eurosport. Η χώρα μας έχασε δυστυχώς μία σπάνια ευκαιρία για να αναδείξει δωρεάν το πολυσύνθετο τουριστικό της προϊόν.


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia