Παραπονέθηκε για το "αδιάβροχο'' μπουφάν. Η North Face της έστειλε άλλο... με ελικόπτερο

Εν έτει 2024, οι εταιρείες οφείλουν να παρακολουθούν στενά το τι ανεβαίνει στα social media και να αναλαμβάνουν δράση άμεσα. Σήμερα, ακόμα και ο τρόπος που εκφράζουμε τα παράπονά μας έχει αλλάξει, με αρκετούς χρήστες να καταφεύγουν στα social media και δη στο TikTok, για να εκφράσουν δημόσια τη δυσαρέσκειά τους. Ωστόσο, ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, αρκετές επιχειρήσεις αρπάζουν την ευκαιρία και μετατρέπουν μια στιγμή μιζέριας σε μια στιγμή μαγείας. 


Τον Νοέμβριο του 2023, η Jenn Jensen δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, κάνοντας tag την εταιρική επωνυμία, που την δείχνει βρεγμένη μέχρι τα νύχια, μολονότι φοράει ένα αδιάβροχο  μπουφάν της The North Face.

«Έχω να τα βάλω με τη North Face», τονίζει η Jensen στο βίντεο που συγκέντρωσε πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές. «Αγόρασα πριν λίγες μέρες αυτό το αδιάβροχο μπουφάν, με την ετικέτα να αναγράφει ότι είναι αδιάβροχο. Λοιπόν, ακούστε, είμαι 100% σίγουρη ότι έξω βρέχει και είμαι μούσκεμα».

Και συνεχίζει: «Δεν θέλω επιστροφή χρημάτων. Θέλω να ξανασχεδιάσετε αυτό το αδιάβροχο για να το κάνετε αδιάβροχο και να το παραδώσετε άμεσα στην κορυφή της λίμνης Hooker Valley στη Νέα Ζηλανδία, όπου βρίσκομαι».

Αν και η North Face δεν θα επανασχεδίαζε το αδιάβροχό της μετά από το αίτημα της Jensen, ωστόσο θα ικανοποιούσε κατά κάποιο τρόπο το δεύτερο αίτημά της με ένα «επικό» βίντεο στο TikTok που περιλαμβάνει ένα νέο αδιάβροχο, έναν υπάλληλο της εταιρείας και ένα… ελικόπτερο. 

Πήρε φαίνεται μαθήματα από την Stanley Cup που εξυμνήθηκε για τη γενναιοδωρία της, όταν δώρισε ένα καινούριο αυτοκίνητο σε μια πελάτισσά της που ανέβασε βίντεο από το καμένο της αυτοκίνητο και το θερμός της εταιρείας, που ήταν άθικτο.

Στο κλιπ, ένας εργαζόμενος φαίνεται να αρπάζει ένα ολοκαίνουργιο, κόκκινο μπουφάν North Face από το ράφι του καταστήματος και να τρέχει για να επιβιβαστεί σε ένα ελικόπτερο. Κατόπιν πέταξαν πάνω από το τοπίο της Νέας Ζηλανδίας στην κορυφή του βουνού. Στη συνέχεια, ο άνδρας πηδάει από το ελικόπτερο και τρέχει έξω για να πετάξει το μπουφάν στην Jensen.

Στη συνέχεια, η Jensen, ούσα ενθουσιασμένη, ανέβασε ένα ακόμη βίντεο στη σελίδα της εξηγώντας ότι η ομάδα μάρκετινγκ της The North Face είδε το βίντεο της και ήθελε να «επανορθώσει». 

Δεν θα μάθουμε ποτέ αν όλο αυτό ήταν προσχεδιασμένο (η Jensen το αρνήθηκε), ούτε βέβαια αν το νέο μπουφάν ήταν όντως αδιάβροχο, αλλά το σίγουρο είναι ότι από αυτό το publicity stunt τόσο η Jensen (που απέκτησε ένα νέο μπουφάν αλλά και μερικές χιλιάδες ακολούθους) όσο και η North Face (που αποθεώθηκε για την πρωτοβουλία της) ωφελήθηκαν τα μάλα. 


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia