Οταν ο ''πολύ σημαντικός επιβάτης'' είναι ένα 6χρονο κοριτσάκι που νίκησε τον καρκίνο...

Μολονότι δεν έχω ταξιδέψει ποτέ με την Southwest, εντούτοις είναι η αγαπημένη μου αεροπορική εταιρεία, μια αντισυμβατική εταιρεία-πρότυπο που αναμφίβολα θα μπορούσε να εμπνεύσει τον ανταγωνισμό και όχι μόνο.

Πριν λίγες μέρες είδε τη φως τη δημοσιότητας ένα βίντεο στο TikTok με έναν αεροσυνοδό να ανακοινώνει από τα μεγάφωνα ότι μια 6χρονη, η Jessa, που επέστρεφε μαζί με τη μαμά της στο σπίτι, είχε νικήσει -μέσω του προγράμματος Make-A-Wish- τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε για πάνω από δύο χρόνια. 

Όλο το αεροπλάνο άρχισε να την επευφημεί, με πολλούς να σχολιάζουν ότι η συγκινητική στιγμή τους έκανε να δακρύσουν.

Στο βίντεο φαίνεται ο αεροσυνοδός να ανακοινώνει ότι υπάρχει ένας "πολύ, πολύ ξεχωριστός καλεσμένος" στο αεροπλάνο. Παρουσίασε τη Jessa, η οποία στεκόταν δίπλα του φορώντας ένα φωτεινό μπλουζάκι με τη Minnie Mouse, η οποία είπε ότι επέστρεφε αεροπορικώς από το ταξίδι του ιδρύματος Make-A-Wish.

"Και αυτή -είστε όλοι έτοιμοι γι' αυτό;- μόλις νίκησε τον καρκίνο και είναι πλέον ελεύθερη από την ασθένεια. Πώς σας φαίνεται αυτό;" ακούστηκε ο αεροσυνοδός να λέει από το μεγάφωνο.

Χειροκροτήματα ακούστηκαν σε όλο το αεροπλάνο καθώς ένας χρήστης του TikTok γύρισε την κάμερα πίσω στις σειρές των επιβατών. "Ναι, αυτό είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα", απάντησε o αεροσυνοδός στις επευφημίες.

"Θέλουμε να σας καλωσορίσουμε στο σπίτι σας, θέλουμε να σας ευχηθούμε μια πολύ υγιή, ευτυχισμένη, ευημερούσα και μακρά ζωή μπροστά σας", πρόσθεσε. "Συνέχισε να αγωνίζεσαι, είσαι ένας μαχητής. Χαίρομαι που είσαι εδώ μαζί μας".

Η ιστορία της μικρής Jessa είχε γίνει viral πριν από δύο χρόνια, όταν ξεκίνησε η πάλη της με τον καρκίνο. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η μητέρα της ανέβασε ένα βίντεο όπου ανέφερε ότι μετά από 762 μέρες, 61 χημειοθεραπείες και αμέτρητα χάπια, η μικρή ήταν πλέον «καθαρή». 


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia