Οταν η Kit Kat μοίρασε 6.500 σοκολάτες...

Ο Χάντερ Τζόμπινς, φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κάνσας, άφησε ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο του «μόλις για 15 λεπτά» με μια γκοφρέτα Kit Kat στο μπροστινό μέρος, καθώς βιαζόταν να μεταβεί στο κτίριο της φοιτητικής εστίας.


Όταν επέστρεψε, η γκοφρέτα είχε κάνει φτερά. Στη θέση της υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε: «Αγαπώ τις Kit Kat, γι’ αυτό έλεγξα την πόρτα του αυτοκινήτου σου και ήταν ξεκλείδωτη», έγραψε ο κλέφτης, συντάκτης του σημειώματος. «Δεν πήρα τίποτε άλλο εκτός από τις σοκολάτες. Είμαι μετανιωμένος και πεινασμένος», πρόσθεσε.

Ο Τζόμπινς ανήρτησε το σημείωμα αυτό στο Twitter. Για καλή του τύχη, η Hersey, εταιρεία παραγωγής της Kit Kat, διάβασε το μήνυμα και απάντησε άμεσα «μα καλά, ποιος κλέβει σήμερα μία Kit Kat, εμείς θα σε αποζημιώσουμε» (να ένας καλός λόγος για τον οποίο οι εταιρείες θα πρέπει να καταγράφουν τι γράφεται για αυτές στα social media).

Πράγματι η εταιρεία έστειλε έναν εκπρόσωπό της χαρίζοντας στον τυχερό στην ατυχία του φοιτητή 6.500 γκοφρέτες Kit Kat (!). Την ίδια στιγμή γράφει στο Twitter: «Κλέφτη, κράτα την Kit Kat, o Τζόμπινς έχει πλέον όσες μπάρες χρειάζεται».

Περιχαρής, ο Τζόμπινς φόρτωσε τις μπάρες στο αυτοκίνητο του και τις μοίρασε σε φίλους και συμφοιτητές έξω από την πανεπιστημιούπολη.


Πηγή: Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia