Κριτικές για γέλια και για κλάματα...

Συχνά η άγνοια, σε συνδυασμό με το χαμηλό IQ (ίσως και με μια δόση κουτοπονηριάς), δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την καλλιέργεια μη ρεαλιστικών προσδοκιών, που νομοτελειακά μεταφράζονται σε αρνητικές κριτικές, οι οποίες είναι για γέλια και για κλάματα… Ας απολαύσουμε δύο από αυτές σε αυτή την ανάρτηση (θα ακολουθήσουν και άλλες):

Κάθε εξόρμηση, με σκηνή, στη φύση και δη στο δάσος συχνά συνοδεύεται από επαφές με τους «κατοίκους» της περιοχής, όπως είναι κουνούπια, κάθε λογής ερπετά, κοριοί, βρωμιά, χώμα κ.λπ.


Από ότι φαίνεται, ένας camper (της συμφοράς) δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτές τις ανεπιθύμητες «αλληλεπιδράσεις».

Στην κριτική του στα social media έγραψε: «There are bugs and stuff, and they will bite you on your face. 1/5 stars» (υπάρχουν κοριοί και διάφορα ζωύφια, τα οποία θα σε τσιμπήσουν στο πρόσωπο. 1/5 αστέρια).

Σε ένα άλλο περιστατικό, μια μαμά παραπονέθηκε επειδή η κόρη της κλήθηκε να πληρώσει, ενώ το εστιατόριο έχει ως πολιτική τα παιδιά να μην πληρώνουν («the restaurant said children eat free but my 19-year old daughter still got charged for her meal»). 


Προφανώς η κυρία αυτή δεν γνώριζε (ή απλά έκανε ότι δεν γνωρίζει) ότι το παιδικό μενού απευθύνεται σε παιδάκια μέχρι 10-11 ετών, ενώ η κόρη της, ούσα 19 ετών (κοτζάμ γαϊδούρα, όπως θα έλεγαν στο χωριό μου) έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι παιδί…

 

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia