Ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη βγάζει γλυκά αντιβαλεντίν...

Ένα ζαχαροπλαστείο στη συμπρωτεύουσα αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να προσεγγίσει, πέρα από τους ερωτευμένους (καθώς πλησιάζει η 14η Φεβρουαρίου, η μέρα των ερωτευμένων), και άλλα παραγκωνισμένα -αυτές τις μέρες- τμήματα της αγοράς, όπως οι singles, οι χωρισμένοι, οι απατημένοι και γενικώς όσοι αντιτίθεται σε αυτή τη γιορτή. Γιατί, όπως λέει και ο λαός μας, "όλοι έχουν δικαίωμα στην αγάπη"...

anti-valentine

Εβγαλε, λοιπόν, τα ίδια γλυκά που βγάζει εδώ και 45 χρόνια (η αλυσίδα μετράει 10 καταστήματα), τα οποία ωστόσο βάφτισε περιπαιχτικά Anti Valentine, που συνοδεύονται από ένα κρυφό μήνυμα και το οποίο μπορεί να ανακαλύψει κανείς μπαίνοντας στην εταιρική ιστοσελίδα.

Για τους χωρισμένους προβλέπεται συσκευασία μνημόσυνου, που εσωκλείει το μήνυμα «η αγάπη μας πέθανε μια μέρα», για τους απατημένους υπάρχει ένα τρίγωνο Πανοράματος με το μήνυμα «αποχωρώ απ’ αυτό το τρίγωνο», ενώ  για τους «διωγμένους» σερβίρεται μια πάστα παπουτσάκι με το μήνυμα: «το παπουτσάκι σου και δρόμο».

Κάποιος μπορεί να παραγγείλει ένα γλυκό και μέσω της παραγγελίας του να στείλει επώνυμα ή ανώνυμα ένα χιουμοριστικό μήνυμα σε φίλο ή φίλη. 

Διαβάστε επίσης Γιατί ιστορικές και φημισμένες εταιρείες σαν τον ''Πράπα'' βάζουν λουκέτο;

Το μήνυμα μπορεί να είναι ένα απ’ αυτά που υπάρχουν στο site του ζαχαροπλαστείου ή να είναι κάτι δικό του. Κατόπιν, ο παραλήπτης θα μεταβεί στην ιστοσελίδα όπου θα μπορεί να δει το μήνυμα.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia