H Singapore Airlines εγκαταλείπει τις πτήσεις χωρίς προορισμό και φτιάχνει... εστιατόριο

Η Singapore Airlines αποφάσισε τελικά, μετά από έρευνα που εκπόνησε, να απορρίψει το σχέδιο για τις πτήσεις χωρίς προορισμό και να επικεντρωθεί σε ένα άλλο, πιο φιλικό προς το περιβάλλον και πιο οικονομικά βιώσιμο, project.


Εχοντας ήδη απολύσει το ένα πέμπτο του προσωπικού της και με το πτητικό της έργο σε μεγάλο βαθμό ανενεργό, η εταιρεία, που ψάχνει τρόπους ώστε να παραμείνει σε επαφή με την πελατεία της, αναζητεί απεγνωσμένα σανίδα σωτηρίας.

Μία από τις δράσεις θα είναι η μετατροπή ενός διώροφου Α380 σε εστιατόριο, ώστε να μπορεί κάποιος να δειπνήσει απολαμβάνοντας τις ανέσεις ενός γιγάντιου αεροσκάφους (που υπό φυσιολογικές συνθήκες μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 470 επιβάτες).

Επιπρόσθετα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ξεναγήσεις στο κέντρο εκπαίδευσής της, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να συνομιλήσουν με το πλήρωμα και τους πιλότους για θέματα εκπαίδευσης, καθώς και εμπειρίες στον προσομοιωτή πτήσης που χρησιμοποιούν οι πιλότοι κατά την εκπαίδευσή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών κατηγοριών θέσης αλλά και διαφορετικών μενού που έχουν σχεδιαστεί από διεθνείς σεφ. Στην τιμή θα περιλαμβάνονται και δύο αλκοολούχα ποτά καθώς και αναψυκτικά. 

Στους επιβάτες θα προσφέρεται τσάντα με διάφορα καλούδια, ενώ όσοι θα φορούν παραδοσιακές στολές για να δειπνήσουν θα λαμβάνουν επιπλέον δώρα. Παρέχεται μάλιστα και η δυνατότητα παράδοσης του φαγητού στο σπίτι.

Το συγκεκριμένο αεροπλάνο, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις κατά το παρελθόν, δεν θα είναι παροπλισμένο, γεγονός που αποτυπώνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αεροπορικές εταιρείες, που αναζητούν τρόπους ώστε να παραμείνουν ζωντανές – σύμφωνα με έρευνες, η επιβατική κίνηση δεν αναμένεται να επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα πριν το 2024.

Φυσικά θα τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας και υγιεινής, με πελάτες και προσωπικό να φορούν μάσκα. 

 

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia