Αεροπορική εταιρεία προσφέρει "πτήσεις σε άγνωστο προορισμό''...

Μέχρι τώρα είχαμε ακούσει για πτήσεις χωρίς προορισμό. Πλέον, μία αεροπορική εταιρεία πήγε ένα βήμα παραπέρα καθώς προσφέρει «πτήσεις σε άγνωστο προορισμό», σε μια προσπάθεια να τονώσει τον εγχώριο τουρισμό.

Ο λόγος για την Air New Zealand, η οποία επαναφέρει το πρόγραμμα Mystery Breaks, με τους ταξιδιώτες να πληρώνουν ένα συγκεκριμένο ποσό για να κλείσουν ένα ολόκληρο πακέτο διακοπών με την αεροπορική εταιρεία, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν, μέχρι δύο μέρες πριν την αναχώρηση, τον τελικό προορισμό τους.

Ο προορισμός, καθαρά για λόγους ασφαλείας (καθότι η Νέα Ζηλανδία, με μόλις 25 θανάτους και με κλειστά σύνορα, έχει διαχειριστεί υποδειγματικά την κρίση της πανδημίας), βρίσκεται εντός Ωκεανίας (εξαιρούνται ορισμένες πολιτείες της Αυστραλίας).

Το πακέτο ξεκινά από 370 ευρώ και φθάνει τα 850 (οι επιλογές είναι τρεις: Great, Deluxe και Luxury), με τους ταξιδιώτες να δηλώνουν ποιες μέρες επιθυμούν να ταξιδέψουν καθώς και να αποκλείσουν μία περιοχή – όπως δήλωσε και στέλεχος της εταιρείας, θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως gift certificate

Η αεροπορική εταιρεία πετάει σε 20 εγχώριους προορισμούς, ενώ οι διανυκτερεύσεις γίνονται σε ξενοδοχεία της Accor (από 3 έως 5 αστέρια, ανάλογα με το πακέτο που έχει επιλεγεί), που τυγχάνει να είναι συνεργάτης της Air New Zealand.


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia