Το νέο κατάστημα της Apple είναι... πλωτό

Κάποτε ο Steve Jobs είχε πει: «Μπορεί να έχουμε το καλύτερο προϊόν, την καλύτερη δυνατή ποιότητα, το πιο χρήσιμο software κ.λπ. Αν όμως το παρουσιάσουμε πρόχειρα και ατημέλητα, θα θεωρηθεί πρόχειρο και ατημέλητο και το ίδιο το προϊόν».


Από τις συσκευασίες των προϊόντων της Apple, μέχρι τις πέτρες που χρησιμοποίησε για να διακοσμήσει εξωτερικά όλα τα καταστήματα της εταιρείας, πάντα υπήρχε λεπτομέρεια και φινέτσα στη φιλοσοφία της.

Αυτή ακριβώς η φιλοσοφία διέπει το νέο πλωτό κατάστημα, το Apple Marina Bay Sands (εκεί εδρεύει και πολυτελές ξενοδοχείο), που δημιούργησε η αμερικάνικη εταιρεία στην Σιγκαπούρη. Το εν λόγω φουτουριστικό κατάστημα, που παραπέμπει σε γιγαντιαία σφαίρα ή περίεργο διαστημόπλοιο, βρίσκεται στην προκυμαία της πόλης και θα φωτίζεται τη νύχτα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό.


Η ίδια η Apple το περιγράφει ως εξής: «Το πρώτο Apple Store στον κόσμο που βρίσκεται επάνω στο νερό. Θα είναι ένας χώρος για να εξερευνήσετε, να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε κάτι νέο. Ανυπομονούμε να δούμε πού θα σας οδηγήσει η φαντασία σας» - η πρόσβαση θα γίνεται μέσω ενός διαδρόμου επάνω στο νερό αλλά και από ένα υποβρύχιο τούνελ το οποίο οδηγεί μέσα σε ένα Mall.

Πρόκειται για το τρίτο Apple Store που ανοίγει στην Σιγκαπούρη, το οποίο θα είναι το κατάστημα Νο. 512. Η εταιρεία δεν έχει αφήσει να διαρρεύσουν πληροφορίες σχετικά με το εσωτερικό του καταστήματος ούτε φυσικά έχει ανακοινώσει το πότε θα ανοίξει επίσημα – προφανώς θα περιμένει να επιστρέψει η περίφημη «κανονικότητα».

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia