Πελάτης ιταλικού εστιατορίου άφησε 1.000 δολάρια για γεύμα 19,49 δολαρίων...


To Cavatore είναι ένα ιταλικό εστιατόριο στο Χιούστον, το οποίο όπως και όλα σχεδόν τα εστιατόρια αυτή την εποχή παλεύει να επιβιώσει αλλά και να κρατήσει τους υπαλλήλους του. Η οικογενειακή, εδώ και 36 χρόνια, επιχείρηση έχει σκαρφιστεί διάφορους τρόπους, ένας από αυτούς είναι το πλύσιμο αυτοκινήτων, ώστε να παραμείνει στην επιφάνεια και να μην βουλιάξει.
Ωστόσο, την προηγούμενη Παρασκευή ήρθε ένα δώρο εξ ουρανού, που έκανε το προσωπικό του να χαμογελάσει μετά από καιρό αλλά και του έδωσε δύναμη να συνεχίσει τον δύσκολο αγώνα.
Μια take-out παραγγελία 19,49 δολαρίων σε έναν τακτικό πελάτη είχε μία ευτυχή κατάληξη, καθώς ο πελάτης έδωσε φιλοδώρημα αξίας 1000 δολαρίων στον έκπληκτο υπάλληλο.
Το φιλοδώρημα μοιράστηκε στους τέσσερις υπαλλήλους της συγκεκριμένης βάρδιας, οι φωνές των οποίων ακούγονταν μέχρι έξω από το κατάστημα.
Ο πελάτης, που ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, έγραψε, επίσης, πάνω στην απόδειξη stay strong (κρατήστε καλά).
Μετά από αυτό, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, που εξακολουθεί να μοιράζει πίτσες σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που φιλοξενούν παιδάκια καθώς και σε μέλη της κοινότητας που βοηθούν συνανθρώπους τους, άνοιξε λογαριασμό για όσους πελάτες επιθυμούν να συνδράμουν στη στήριξη του προσωπικού του.
Εντέλει, ένα από τα θετικά αυτής της ανείπωτης κρίσης είναι ότι αποδείχθηκε στην πράξη ότι ορισμένοι άνθρωποι (είτε λέγονται πελάτες είτε επαγγελματίες) έχουν μεγάλη καρδιά...

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia