Swingers. Εξαήμερο ραντεβού στην Κρήτη...

Swingers όλου του κόσμου ενωθείτε (κυριολεκτικά και μεταφορικά)…
Αυτό θα μπορούσε να είναι το κάλεσμα για το ετήσιο ραντεβού των swingers (πρόκειται για την πρακτική της ανταλλαγής συντρόφων – έλκει την καταγωγή του από την σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του ’60), για έξι μέρες, σε 5άστερο ξενοδοχείο της Κρήτης, που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά.
Η συγκεκριμένη μόδα ξεκίνησε από την Αμερική, έχει εξαπλωθεί σε ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Σουηδία, η Γαλλία και έχει εσχάτως κάνει την εμφάνισή του και στην Ελλάδα. Οι υποστηρικτές του swinging διατείνονται ότι η ανταλλαγή συντρόφων αναζωογονεί τη σχέση και αναβαθμίζει την κορεσμένη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.
Το εν λόγω ταξίδι διοργανώνεται από ολλανδικό πρακτορείο, που ειδικεύεται σε προγράμματα διακοπών για swingers. Μάλιστα, η διαφήμιση που «τρέχει» και η οποία, μεταξύ άλλων, αποθεώνει το νησί για τις ομορφιές του, είναι άκρως ευρηματική: «Ένα ολοκαίνουργιο, 5 αστέρων concept που συνδυάζεται με την κρητική φιλοξενία σας περιμένει! Μια σέξι παιδική χαρά της Ελλάδας, όπου ο Δίας ερωτεύεται παθιασμένα τουλάχιστον 9 διαφορετικές θεότητες στην αρχαία Ελλάδα».
Σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, λοιπόν, το Cactus Royal,  θα συρρεύσουν από την Τετάρτη 8 Μαίου 350 swingers από όλο τον κόσμο, οι οποίοι για έξι μέρες θα επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα, την ανταλλαγή συντρόφων.   
Oι συμμετέχοντες προέρχονται από Αμερική, Καναδά, Χονγκ Κονγκ, Ρωσία, αλλά και όλη την Ευρώπη – συμμετοχή έχουν δηλώσει και ορισμένοι Έλληνες. Το all inclusive πακέτο (λογικό, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει) κοστίζει 350 ευρώ τη μέρα και συμπεριλαμβάνει τα πάντα, εκτός από ακριβά ποτά.
Σε αυτό το εξαήμερο, οι swingers οργανώνουν θεματικές βραδιές και πάρτι, ντύνονται όπως θέλουν, κυκλοφορούν στους χώρους του ξενοδοχείου όπως τους γέννησε η μαμά τους, ενώ συμμετέχουν σε σεξουαλικά παιχνίδια με λίγους ή πολλούς παρτενέρ.
Πρόκειται για μία αγορά (υπολογίζεται στα 50 εκατ. παγκοσμίως, ηλικίας 40-60, με ανώτερο εισόδημα και μορφωτικό επίπεδο) που, πάνω από όλα, αποζητά την απόλυτη ιδιωτικότητα (δεν θα υπάρχει καμία επαφή με τους έξω) και την πλήρη εχεμύθεια. Για το λόγο αυτό, ακόμα και οι υπάλληλοι δεν επιτρέπεται να έχουν κινητό τηλέφωνο μαζί τους.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia