Με 5.000 ευρώ μπορείς να οδηγήσεις Bugatti Veyron...Με αφορμή τον εορτασμό των 110 ετών «ζωής» της, η Bugatti παρουσίασε αρχικά μία επετειακή Chiron, ωστόσο δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό, καθώς παρουσίασε δύο σπέσιαλ πακέτα «γνωριμίας» με τη μάρκα, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και οδήγηση της εμβληματικής Veyron.
Πιο συγκεκριμένα, το βασικό πακέτο «Emotion» κοστίζει 4.900 ευρώ και προσφέρει υποδοχή VIP, διανυκτέρευση σε 5άστερο ξενοδοχείο, οδήγηση της Veyron σε πίστα και δρόμο (με την προσθήκη εκπαιδευτή-συνοδηγού). Επιπροσθέτως το πρόγραμμα προβλέπει ακόμη και οδήγηση στη γερμανική Autobahn, η οποία -προς το παρόν- δεν έχει όρια ταχύτητας.
Το δεύτερο -και πιο ακριβό- πακέτο κοστίζει 11.900 ευρώ και περιλαμβάνει αντίστοιχα υποδοχή VIP, διαμονή σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin και φυσικά… βόλτα όλη τη μέρα με μια Veyron. Η οδήγηση στην Autobahn είναι διαθέσιμη και σε αυτό το πακέτο, ενώ οι μεταφορές πραγματοποιούνται με λιμουζίνες της Bentley!
Για όσους ενδιαφέρονται, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι διατίθενται μόλις 110 θέσεις (80 για το «βασικό» πακέτο και 30 για το πιο ακριβό), ενώ θα πρέπει να φροντίσετε να κάνετε κράτηση εγκαίρως, καθώς τα συγκεκριμένα προγράμματα θα είναι διαθέσιμα έως και τις 21 Μαΐου.
Για την ιστορία, η Bugatti Veyron παρουσιάστηκε το 2005, τινάζοντας στον αέρα τα θεμέλια της παγκόσμιας αυτοκίνησης με τις προδιαγραφές της. Με τελική ταχύτητα 407 χλμ./ώρα, 0-100 χλμ./ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα και 1.001 ίππους απόδοση, δίκαια αποτέλεσε το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής.


Πηγή: insider.gr
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia