Blue Box Cafe. Πρωινό στα Tiffany's

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω, στο 1961, όταν η ταινία Breakfast at Tiffanys, ρομαντική κομεντί με πρωταγωνίστρια την Όντρεϊ Χέπμπορν, κάνει κυριολεκτικά θραύση. Μέρος της ταινίας, που απέσπασε δύο Οσκαρ, διαδραματίζεται στους χώρους του θρυλικού κοσμηματοπωλείου Tiffany & Co., που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στη φημισμένη 5η Λεωφόρο.

Μισό και πλέον αιώνα μετά, το διάσημο κοσμηματοπωλείο αποφασίζει να εξαργυρώσει την δημοφιλία που του χάρισε η μεγάλη οθόνη, δημιουργώντας το Tiffanys Blue Box Café, ένα εστιατόριο το οποίο εκτός των άλλων προσφέρει και πρωινό.

Το Tiffanys Blue Box Café, στον 4ο όροφο, άνοιξε επίσημα τις πόρτες του την περασμένη εβδομάδα. Εκεί ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει πρωινό με 29 δολάρια, ενώ τα δε γεύματα ξεκινούν από τα 39 δολάρια. Το μενού βασίζεται στην «κλασική αμερικανική κουζίνα και είναι εμπλουτισμένο με την υψηλότερη ποιότητα και τοπικά προϊόντα».


Αξίζει να αναφερθεί ότι όλο το ντεκόρ του καφέ φέρει το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα, όπως το περίφημο μπλε κουτί του οίκου.
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia