Η απόδειξη παράνομης ταβέρνας στη Γαύδο...

Την απαράδεκτη συμπεριφορά ιδιοκτήτριας ταβέρνας που επίσης συνοδεύτηκε από μια παράνομη απόδειξη, έζησε ένας οικογενειάρχης από τα Χανιά στη Γαύδο.

Ο δύσμοιρος πελάτης όχι μόνο βίωσε την απόλυτη εκμετάλλευση στις τιμές, η επιτομή της αισχροκέρδειας, αλλά και την εξοργιστική συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας.

Στην καταγγελία που έκανε, που εμπεριέχει στο τέλος και το στοιχείο της αυτοκριτικής, περιγράφει την δυσάρεστη εμπειρία του ως εξής:
«Η αγενέστατη ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, αφού μας είδε να μπαίνουμε στο “μαγαζί” της, αντί για Καλησπέρα μας είπε “όφου και που θα κάτσετε που είναι ρεζερβέ όλα (στις 7.05 το απόγευμα, με ένα μωρό αγκαλιά).
Η κυρία ****  μας έφερε ψωμί, χούμους, μία (1) μελιτζάνα με τυρί από πάνω και ένα μικρό κομματάκι κατσίκι (κόκκαλο) με 7 τηγανιτές πατάτες. Α, και μια μπίρα.
23, 5 €. Η κυρία *****, όταν από τα νεύρα μας της ζητήσαμε απόδειξη (που δε το κάνουμε ποτέ), μας ενημέρωσε χαμογελαστά ότι το μαγαζί δεν διαθέτει άδεια (!) και δε μπορεί να μας δώσει απόδειξη.
Καλοφάγοτα τα 23, 5 € κερα ******, και τα υπόλοιπα 500 € που θα βγάλεις σήμερα. Και καλό ψάρεμα στους υπόλοιπους Μ@λακες που θα έρθουν στο “μαγαζί” σου».

Εχθές έκανα μία ανάρτηση για την άλλη Ελλάδα, αυτή της ξιπασιάς, της προχειρότητας, της αρπαχτής, της ιδιοτέλειας. Σε αυτήν ανήκει η «κυρία» της ιστορίας μας, η οποία όχι μόνο ήταν αγενέστατη, αλλά παρανομούσε κιόλας κατά συρροή. Τέτοιοι αλήτες επιχειρηματίες, που θησαυρίζουν (με την ανοχή της πολιτείας) εις βάρος των κορόιδων, δεν χρειάζονται ούτε καν 48ωρο λουκέτο (υποθέτω ότι η εν λόγω αλήτισσα έχει και το κατάλληλο «δόντι», αν με εννοείτε), αλλά μόνιμο λουκέτο.

Ας βρεθεί κάποιος επιτέλους να καθαρίσει αυτά τα μιάσματα. Θα είμαι ο πρώτος που θα του βγάλω το καπέλο.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia