Αποζημίωση 38.000 ευρώ γιατί έχυσε καυτό τσάι στα γεννητικά όργανα επιβάτη

Αποζημίωση ύψους 38.000 ευρώ πρόκειται να καταβάλει η Ryanair σε επιβάτη, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον της επειδή μια αεροσυνοδός του έχυσε καυτό τσάι στα γεvvnτικά όργανα, τους μηρούς και την κοιλιά.
Ο Ιρλανδός Ρόναλντ Φέρλονγκ ταξίδεψε με αεροσκάφος της ιρλανδικής εταιρείας τον Αύγουστο του 2012, όταν εξαιτίας ενός λάθους της αεροσυνοδού, υπέστη άκρως επώδυνα εγκαύματα στη περιοχή των γεννητικών οργάνων, των μηρών και της κοιλιάς.
Το ατύχημα συνέβη όταν η αεροσυνοδός σέρβιρε τον συνεπιβάτη του καυτό τσάι. Λόγω του περιορισμένου χώρου στα καθίσματα αλλά και από απροσεξία της κοπέλας, το καυτό ρόφημα χύθηκε στα πόδια και τα γεννητικά όργανα του 33χρονου άνδρα, ο οποίος ένιωσε φριχτούς πόνους σε όλη την βρεγμένη περιοχή.
Υπέφερε δε σε τέτοιο βαθμό που έσκισε το παντελόνι του μπροστά στα μάτια των έκπληκτων επιβατών και κάθισε για το υπόλοιπο της πτήσης γυμνός στο «κάθισμα επείγουσας ανάγκης», με μια κομπρέσα ανάμεσα στα πόδια του.

Εν τέλει, ο εν λόγω άνδρας, καθώς ουδέποτε η εταιρεία δεν μπήκε στον κόπο να απολογηθεί παρά τα έντονες οχλήσεις του (η εν λόγω εταιρεία δεν φημίζεται για την υποδειγματική της εξυπηρέτηση πελατών), υπέβαλε μήνυση ισχυριζόμενος ότι το ατύχημα επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την «προσωπική και επαγγελματική του ζωή». Πριν λίγες μέρες το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του παθόντα εκδικάζοντάς του το ποσό των 38 χιλιάδων ευρώ. Αν και η Ryanair αρχικά ήταν αποφασισμένη να πάει την υπόθεση στα δικαστήρια, εντούτοις υποχώρησε και θα πληρώσει.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia