Κομψά αξεσουάρ παραλίας από την AtoZGreek

Το μπλε και λευκό είναι τα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού, είναι όμως και τα χρώματα που κυριαρχούν στις δημιουργίες της εταιρείας AtoZGreek, που δημιουργήθηκε μέσα στην κρίση από τον σχεδιαστή Κωνσταντίνο Βαρβιτσιώτη. μόνιμο κάτοικο Νέας Υόρκης, που γεννήθηκε και μεγάλωσε 100 μέτρα από τη θάλασσα.
Πρόκειται για το μπλε της θάλασσας και του ουρανού, το οποίο μαζί με το λευκό της κομψότητας και της αυθεντικότητας, αντιπροσωπεύει τη φρεσκάδα και τη χαρά.
Αυτά λοιπόν τα δύο χρώματα, που παραπέμπουν στην ελληνική σημαία, «παντρεύει» η AtoZGreek, ένα νέο brand με summer accessories (τσάντες, σακίδια και νεσεσέρ) εμπνευσμένα από τη ραστώνη μιας καλοκαιρινής ημέρας στην παραλία ενός νησιού, υπενθυμίζοντάς μας ότι η ζωή μας είναι σαν ένα ατέλειωτο ελληνικό καλοκαίρι.
Τα summer accessories AtoZGreek είναι φτιαγμένα στην Ελλάδα, από υλικά 100% ελληνικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Ο καμβάς δημιουργείται από 100% φυσικό βαμβάκι και προέρχεται από ένα μικρό υφαντουργείο στη Ναύπακτο, οι μεταξοτυπίες δημιουργούνται από χρώμα νερού χωρίς τη χρήση χημικών, το δέρμα προέρχεται –με φυσικό τρόπο επεξεργασίας- από τη Νάουσα, ενώ η παρασκευή τους γίνεται σε μία οικογενειακή βιοτεχνία στην Αττική.

Ο ιδρυτής της φιλοδοξεί η σειρά AtoZGreek -που διαθέτει πέντε σχέδια: το μάτι, το καρπούζι, τον γάιδαρο, τον ήλιο και την καρδιά- να γίνει πρεσβευτής της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο. Επιθυμεί μέσω των προϊόντων του, τα οποία ήδη διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης αλλά και σε πολλά ξενοδοχεία, να αγγίξει όλους αυτούς που μοιράζονται την πεποίθησή του ότι η ζωή πρέπει να είναι ένα ατέλειωτο ελληνικό καλοκαίρι. 

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia