Ανθεί η ερωτική κρουαζιέρα

Προσπάθησαν για χρόνια τα κρουαζιερόπλοια να αποτινάξουν από πάνω τους την εικόνα ότι απευθύνονται μόνο στην τρίτη ηλικία ή σε ευκατάστατους πελάτες. Και από ότι φαίνεται τα κατάφεραν.

Σήμερα, είναι οι «κρουαζιέρες των Σειρήνων» αυτές που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας στον τουρισμό, τουλάχιστον στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για κρουαζιέρες ενηλίκων και συγκεκριμένα για «ζωηρά» ζευγάρια ηλικίας έως και 45 ετών, τα οποία επιδίδονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σε «ομαδικές ερωτικές δραστηριότητες» και απολαμβάνουν προβολές ερωτικών ταινιών αλλά και θεματικά πάρτι ερωτικού περιεχομένου.

Οι κρουαζιέρες των οργίων, προσφέρουν όλες τις ανέσεις που προσφέρει μία κανονική κρουαζιέρα. Μάλιστα, η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που ήδη έχουν ξεπουληθεί όλα τα πακέτα για φέτος και όποιος επιθυμεί πρέπει να περιμένει το 2016 για την κρουαζιέρα με προορισμό την Βαλτική.


Για το 2017 το πρόγραμμα περιλαμβάνει κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με την τιμή της να φθάνει έως και τα 7.500 δολάρια, ποσό που θα πρέπει να κατατεθεί έως και έξι μήνες πριν την έναρξη του ταξιδιού.


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia